Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Boran je ranjen, Sila drži uperen pištolj u Ahmet agu i spremna je da osveti supruga! (Foto)

Sila preko telefona čuje kako neko puca u Borana dok razgovara sa njim telefonom. Očajna počinje panično da ga doziva, ali ne dobija odgovor od njega. Shvata da se nešto dogodilo, ali ne može da sazna da li joj je muž živ. Žena kod koje je ostao Bedirhan sama je u kući sa detetom i ne sluti do kakve je tragedije došlo.

Serija Sila večeras: Boran je ranjen, Sila drži uperen pištolj u Ahmet agu i spremna je da osveti supruga! (Foto)



Serija Sila večeras: Boran i Bedirhan su nestali, dolazi do velike tragedije! (Foto)
Hitna pomoć dolazi po Borana koji nepomično leži na ulici, u ambulantnim kolima pokušavaju da mu spasu život. Sila istrčava iz sobe i nailazi na Abahua kome objašnjava da je čula pucanj i da je ubeđena da se Boranu nešto dogodilo. Abahu saziva sve kako bi što pre dobili neku informaciju o Boranu.

Ahmet aga od ubice dobija poziv da je sve rešeno i da je izvršio njegovu naredbu. Svi su u šoku i očajni jer ne mogu da saznaju šta se dogodilo sa Boranom. Narin ubeđuje Silu da se neće ponoviti priča kao što je sa Azadom i da Boran sigurno neće umreti. Žena kod koje je Bedirhan ostao, javlja da je dete na sigurnom, ali da se Boran još uvek nije vratio, a otišao je samo da kupi mleko za dete.

Šivan javlja Abahu da su upucali Borana i da je u kolima hitne pomoći na putu za bolnicu. Ispred bolnice Abahu saopštava Sili da je Boran upucan i da je stanje ozbiljno. Zihan saznaje šta se dogodilo Boranu i zove Dilavera kako bi proverio da li on stoji iza napada. Dilaver se kune da on nema nikakve veze sa tim i da je sada saznao od njega. Zinar moli Dilavera da se vrati u Midjat i da bude uz brata.



Ahmet aga saznaje da je Boran ranjen i da ga operišu, besan je na svoje ljude jer nisu uspeli da izvrše naredbu do kraja i ubiju ga. Sila i Abahu u bolnici pokušavaju da saznaju kakvo je Boranovo stanje. Šivan dolazi kod žene kako bi uzeo dete i odveo kući, a gospođa im objašnjava kako je predosetio nesreću jer nije prestajao da plače.

Boran je na operacionom stolu i lekari pokušavaju na sve načine da mu spasu život. Lekari govore Sili kako je uspešno operisan, ali da će trebati vremena da se probudi i potpuno oporavi.  U bolnicu dolazi Ahmet aga kako bi se raspitao o Boranovom stanju. Govori Firuzu kako počinilac mora biti uhvaćen i kažnjen zbog napada. Sila u trenutku besa prilazi uzima pištolj od Šivana i uperuje ga u lice Ahmet age, da li će osvetiti supruga?

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>