Svet

Region

Gvinet Paltrou bivšeg muža vređala i ponižavala u društvu!

Nakon što se pisalo o tome kako su Gvinet Paltrou i Kris Martin imali otvoreni brak, pojavio se i novi detalj koji je jedan od uzroka njihovog razvoda. Glumica je navodno uživala u tome da supruga ponižava u društvu.

Gvinet Paltrou bivšeg muža vređala i ponižavala u društvu!



Gvinet Paltrou i Kris Martin imali otvoreni brak, dozvoljavala mužu da spava sa drugim ženama!
Iako postoje mnoga nagađanja oko razvoda Gvinet Paltrou i Krisa Martina, izgleda da je pravi razlog rastave bilo to što je sa glumicom bilo nepodnošljivo živeti. Prema pisanju američkih medija, ispada da je glumica pevaču komandovala punih 10 godina braka i da on to na kraju nije mogao više da podnese.

Jedan od njegovih prijatelja otkrio je za časopis kako je život sa njom izgledao kao sa strogom školskom učiteljicom, a čak i bolnije od toga bilo je to što ga je često omalovažavala.

"Kada bi se iživljavala govorila bi mu da je moron. Dugo su živeli u nekoj ravnoteži, ali ona je morala svaki aspekt njihovog života da drži pod kontrolom i Kris to više nije mogao da podnese", rekao je izvor.

Često su se svađali i oko gajenja dece, jer je muzičar hteo da imaju malo više slobode i da ponekad dobiju sladoled ili nešto slično, ali ona je insistirala na tome da maleni jedu isključivo zdravu hranu. Uz to, ona se zabavljala na njegov račun tako što je flertovala sa drugim muškarcima pred njim, a to njemu nikako nije odgovaralo.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>