Region

Svet

Aca Lukas ne želi da komentariše kolege: Ne dajem nikome više besplatnu reklamu!

Aca Lukas izjavio je kako se više ne obazire na komentare svojih kolega koje su upućene na njegov račun, jer ne želi nikome da daje besplatnu reklamu, a sebe smatra veoma uspešnim čovekom koji je emotivno i profesionalno ispunjen.

Aca Lukas ne želi da komentariše kolege: Ne dajem nikome više besplatnu reklamu!



Aca Lukas rasplakao suprugu pred gostima: Bilo je suza radosnica!
Aca Lukas sinoć je u beogradskom klubu "XY" održao mini reviju svojih majica koje je sam dizajnirao, apevač ističe da je na ovaj način želeo da ostavi svoj lični pečat kao i da su majice namenjene njegovim najvernijim fanovima.

"Majice su napravljene po uzoru na ono što ja privatno volim da nosim. Sonja je osmislila ceo dizajn, ja ne znam to da radim. Bio sam tu samo da dam neku sugestiju. Imam puno vremena, puno ideja i lepa je stvar kada možeš ime da staviš na nešto što si osmislio i da ostaviš svoj lični pečat, rekao je Aca za Telegraf.

Kao podrška Aci, došli su Žika Jakšić i Dajana Jakšić, koji su nosili Acine majice, Toma Blek Panters kao i mladi pevač i voditelj “Zvezda Granda” Milan Mitrović: "Između nastupa imam dovoljno slobodnog vremena da mogu da se posvetim nečem drugom. Sonja se bavi modom, a ja volim da nosim takve majice, pa smo napravili jedan sklop. Sve svetske zvezde u inostranstvu imaju svoje brendove", dodao je pevač, čije se majice prodaju na sajtu, a deo prihoda namenjen je u humanitarne svrhe.

Pevač je takođe i napomenuo da sve kolege poštuje i da ne želi da se obazire više na komentare upućene njemu jer ne želi nikome da daje besplatnu reklamu.
S obzirom da se bavi muzikom, a sada i modom, ima ispunjen emotivni život, pitali smo ga da li mu je ostala i neka neostvarena želja.

"Nemam neostvarene želje, jer ja nisam čovek koji želi nešto što ne može da ostvari. Jako sam realan, želim samo ono što mogu da ostvarim. Ako nešto ne mogu, ja to ni ne želim",  zaključio je Aca.

Autor: J.B.
Izvor: Telegraf.rs
Foto: Mitar Mitrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Aca Lukas

Povezane vesti:


>