Region

Svet

Druženje sa glumačkim zvezdama se nastavlja - Nebojša Glogovac kod Ivana Ivanovića (Foto)

Veliko ime naše glumačke scene, Nebojša Glogovac, nastavlja filmsko druženje na televiziji Prva sa već legendarnim voditeljem i sve popularnijim šoumenom Ivanom Ivanovićem.

Druženje sa glumačkim zvezdama se nastavlja - Nebojša Glogovac kod Ivana Ivanovića (Foto)



U najnovijoj epizodi serijala "Veče sa Ivanom Ivanovićem" gostovaće zvezda domaćih kultnih filmskih ostvarenja: "Bure baruta", "Vukovar jedna priča", "Ubistvo s predumišljajem", Nebeska udica", "Kad porastem biću kengur", "Klopka", "Munje" i mnogih drugih - Nebojša Glogovac koji je, uverićete se večeras, dobio jedan od najjačih aplauza u emisiji.

Franko Nero na terenu Ivana Ivanovića! Originalni Đango? (Foto)
Domaćin emisije će i ovog petka ponuditi gledaocima sjajnu zabavu kroz razgovor sa jednim od vodećih glumačkih imena današnjice, a Glogovac će otkriti svetle i tamne strane svoje profesije, pričati o dugogodišnjoj uspešnoj karijeri, filmovima i serijama u kojima je igrao, trenutnim angažmanima i okupacijama, kao i budućim planovima.



Ivan Ivanović na tragu još jednoj holivudskoj zvezdi (Foto)
I posle neprevaziđenih holivudskih imena, Franka Nera i Entoni La Palje, 187. emisiju po redu sa jednom od vodećih domaćih filmskih zvezda Nebojšom Glogovcem muzički će obojiti Cigani Ivanovići, a sve to možete pogledati večeras u ustaljenom terminu, od 21.15h na TV Prva.




Autor: B.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>