Region

Svet

Goga Sekulić oborila rekord! 200.000 evra u prvom planu u novom spotu! (Foto)

Goga Sekulić vraća se na muzičku scenu novim albumom i spotom za pesmu "Rekord sam oborila" koji će po svemu sudeći biti u rangu svetskih zvezda, jer se u pojedinim kadrovima pojavljuje luster vredan čak 200.000 evra.

Goga Sekulić oborila rekord! 200.000 evra u prvom planu u novom spotu! (Foto)



Pevačica je odlučila da se na muzičku scenu vrati nakon smrti supruga Igora Ramovića, a da to neće biti običan povratak, govori i činjenica da je Goga Sekulić spot snimala na hrvatskom primorju koji će po svemu sudeći ličiti na video ostvarenja svetskih zvezda.



Goga je sa mnogobrojnom ekipom vredno radila tri dana, a kadrovi su se snimali duž Hrvatskog primorja, u Opatiji, Poreču i u Umagu, a onda su se preselili u Zagreb, u diskoteku "Best", gde je sve ličilo na ekranizaciju numere neke svetske zvezde.



Iznad pevačice dominirao je veliki luster vredan čak 200.000 evra. Sigurni smo da nijedna naša pevačica nema tako skupocen element u nekom svom spotu, pa je Goga po tome opravdala naziv svoje pesme jer jeste "oborila rekord“. Muziku za pesmu je komponovao Damir Handanović, dok je za tekst, kao i do sada bila zadužena Marina Tucaković. Spot se nalazi u fazi montaže i za nekoliko dana biće premijerno prikazan.



Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Dejan Milicevic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>