Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Odnos između Sile i Borana je sve napetiji! Esma saznaje da je Burhan mrtav, da li će pristati na Dilaverovu ucenu? (Foto)

Odnos između Sile i Borana postaje sve napetiji, zbog nedavne posete Emrea koji joj je predložio da pođe sa njim u Istanbul kako bi nastavila sa vođenjem kompanije koju je nasledila nakon smrti roditelja koji su je usvojili.

Serija Sila večeras: Odnos između Sile i Borana je sve napetiji! Esma saznaje da je Burhan mrtav, da li će pristati na Dilaverovu ucenu? (Foto)



Serija Sila večeras: Ahmet aga naručuje Boranovo ubistvo! Emre dolazi u posetu Sili i dovodi je u nezgodnu situaciju (Foto)
Dilaver odlazi kod Ahmet age kako bi zatražio još jednu uslugu od njega, odlučan je u nameri da ukloni Burhana koji se nalazi u zatvoru zbog ubistva Džihana. Sila je suočena se teškom odlukom, ne želi da se odrekne kompanije u koju su tako dugo roditelji koji su je usvojili ulagali, ali sa druge strane ako ode u Istanbul mogla bi da izgubi Borana.

Boran i Sila se ponovo svađaju zbog Emreovog dolaska, ona mu objašnjava kako nije imao nikakve loše namere i da je došao samo kako bi je obavestio o ishodu suđenja koje je bilo povodom kompanije. Boran joj govori kako niko ne sme da je voli i gleda na način na koji to on sam radi, a u emreovom ponašanju je upravo to primetio i govori Sili da ako mu to ne bude bilo važno, slobodno da ga ostavi.

Boran odlazi kod Abahua i tokom večere objašnjava mu probleme koji su nastali sa Silom, Abahu mu govori da ga žena jako voli i da ga nikada neće napustiti. Narin savetuje Silu da ne treba da se opterećuje poslom i da je to samo kompanija, da nije važno ko će je voditi.



Sila joj objašnjava kako nije problem u novcu već da su ljudi koje je gledala kao roditelje to gradili i da je njen pokojni otac puno truda uložio u sve to zbog nje. Dilaver zatiče uplakanu Umu, od pesme koju peva i sam pušta suze, jer shvata koliko je situacija teška. Venčanje se obavlja u krugu svedoka i njih dvoje i zvanično postaju muž i žena.

Esma saznaje da je Burhan mrtav i odmah shvata da je Dilaver umešan u njegovo ubistvo. Dilaver ucenjuje Esmu da jedan deo kompanije čiji je Burhan bio vlasnik prepiše na njega. Esma dolazi u posetu kod Sile, kako bi joj saopštila odluku... Da li će Sila ipak otputovati uprkos Boranovom negodovanju?

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>