Svet

Region

Novi portret Kejt Midlton i princa Vilijama sa malim princem glavna tema u Britaniji

Kejt Midlton i princ Vilijam dobili su sina Aleksandra Džordža Luida pre osam meseci i usledilo je još jedno porodično fotografisanje, a pored njih troje, na slici se našao i neizostavni član porodice - pas Lupo.

Novi portret Kejt Midlton i princa Vilijama sa malim princem glavna tema u BritanijiPrva fotografija Kejt Midlton i princa Vilijama sa sinom ruši protokole (Foto)
Ovo je već četvrti put za osam meseci od kako se rodio da mali princ pozira za porodični portret sa svojim roditeljima. Prvi put uslikan je odmah po izlasku iz porodilišta, a nakon toga na krštenju. Napravljen je i porodični portret kojim su Kejt Midlton i princ Vilijam prekršili tradicionalna pravila porodice, a i na njemu se našao Lupo, kao i sad.

Princ Vilijam i Kejt Midlton propustili bitan trenutak u životu svog sina!
I dok Kejt i Vilijam iskusno gledaju u foto-aparat, Džordž i Lupo su se zagledali jedan u drugog i izgleda da njih fotografisanje i poziranje ne interesuje previše. Što se tiče stajlinga, za ovu priliku Džordžu su obukli džemper koji je ručno napravljen i koji je unikatan komad garderobe napravljen od materijala koji potiče sa kraljevskog poseda.

Autor: M.P.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>