Region

Svet

Ples sa zvezdama je počeo, Ana Kokić otvorila šou u ulozi Rijane (Foto)

Šou "Ples sa zvezdama" konačno je počeo, a nakon što su voditelji i domaćini ovog spektakularnog takmičenja Aleksa Jelić i Irina Radović pozdravili gledaoce, Ana Kokić još jednom je zablistala na podijumu, ovog puta u ulozi Rijane.

Ples sa zvezdama je počeo, Ana Kokić otvorila šou u ulozi Rijane (Foto)



Ples sa zvezdama: Sudija Nikola Mandić - Poznati će morati da kontrolišu sujetu!
Televizija "Prva" pripremila nam je još jedan spektakularan šou u kome ćemo kao takmičare gledati poznate ličnosti, a ovog puta oni će se pokazati kroz razne plesove svih žanrova. Aleksa Jelić i Irina Radović vodiće ovaj šou koji se završava u junu, a do tada će svakog vikenda ispadati po jedan takmičarski par, počevši od sledeće nedelje.



Takmičarskih parovi, koje čine 14 poznatih ličnosti i 14 profesionalnih plesača: Nikolija Jovanović i Ivan Mihajlović, Katarina Šišmanović, Nigor, Saša Vidić, Vanesa Šokčić, Tanja Bošković, zatim Aleksandar Šapić, Milan Kalinić, Tatjana Petrović, Tamara Paunović, Nemeš, a tu su i Lena Bogdanović kao i čuveni Milojko Pantić, boriće se za prestižnu titulu pobednika "Plesa sa zvezdama".

Ples sa zvezdama: Upoznajte veličanstvene sudije spektakularnog takmičenja!
Ana Kokić otpevala je "Please don't stop the music", u ulozi Rijane, a do sada je već pokazala tokom učešća u šou Tvoje Lice Zvuči Poznato da je fenomenalan imitator, kao i odlična pevačica, kakva se traži za kvalitetan šou poput Plesa sa zvezdama. O kvalitetu govori i izbor žirija koji će ocenjivati takmičare, a u njemu će se naći Konstantin Kostjukov, Aleksandar Josipović, Marija Prelević i Nikola Mandić.

Autor: M.P.
Foto: Arhiva Prva TV/Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>