Region

Svet

Milan Popović dovodi sina u Beograd, nema više viđanja po hotelima!

Kralj bakra Milan Popović presrećan je što svog sina Aleksandra neće više viđati samo u zagrebačkim hotelima,  već će od sada moći da ga vodi gde god poželi, što smatra ispravnom odlukom.

Milan Popović dovodi sina u Beograd, nema više viđanja po hotelima!



Milan Popović besan na Severinu: Ovo je grubo kršenje dečijih prava!
Srpski biznismen sa prijateljima slavio u Srbiji završetak sudskog procesa sa Severinom Vučković. Popović svima priča isto, da za njega ovo nije pobeda nad Severinom, već najbolja odluka doneta u interesu njihovog zajedničkog deteta. "Sledećeg četvrtka mali će s tatom doći u Srbiju. Severina nije dozvolila da ga Milan odmah uzme, ali se on nije uzbuđivao zbog toga. Sada mu je najbitnije da i on ima podjednako pravo na starateljstvo, a ne samo Severina, kako su neki mediji preneli. To što dete živi kod nje ne daje joj pravo da sama odlučuje o sinu. Naprotiv, moraće da konsultuje Milana u vezi sa svim što se tiče malog Aleksandra", rekao je izvor.

Zašto se Severina žali na presudu iako je donesena u njenu korist?
Inače, Milana i Severinu čeka novi okršaj na sudu jer je njena advokatica najavila žalbu na presudu po kojoj će pevačica dobijati alimentaciju od 2.000 evra mesečno. Milan, međutim, smatra da bi eventualna tužba odmah bila odbačena kao neosnovana jer osim toga što će plaćati najveću alimentaciju u Hrvatskoj, Milan je siguran da je svima jasno da alimentacija služi potrebama deteta, a ne bogaćenju majki.

Autor: M.P.
Izvor: Blic.rs
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>