Zdravlje

Ljubav

Ekskluzivno: AVALA PHARM novi brend lider u farmaciji!

Novi brend lider u farmaciji AVALA PHARM odabrao je Vrčin kao novu zonu poslovnog investiranja, što je veliki uspeh za opštinu Grocka.

Ekskluzivno: AVALA PHARM novi brend lider u farmaciji!



Posle gubitka velikih farmaceutskih kuća sa domaćeg tržišta, kao što su bili Velefarm, Jugohemija i drugi, Srbija je dobila AVALA PHARM novog proizvođača suplemenata, vitamina i farmaceutske kozmetike za lečenje zdravstvenih oboljenja kod građana.

AVALA PHARM novi lider na području alternativne medicine u Srbiji! (Foto)
Svim pacijentima biće omogućeno da korišćenjem AVALA PHARM proizvoda postignu adekvatno kućno lečenje, u kome je osnovni cilj detoksikacija organizma od sve češćih toksičnih materija, antivirotično, antitumorno i imunoprotektivno jačanje odbrambenih snaga imuniteta, koji vodi do potpunog izlečenja organizma. Sistem modernog koncepta proizvodnje formiran je u skladu sa nacionalnim i evropskim propisima u kome će najveći akcenat biti prerada i proizvodnja ekstrakata, pa čak i od najtežih formi, bioaktivnih ćelija lekovitih biljaka, pronalaženih u predelima netaknute prirode.

AVALA PHARM sprečio nelegalnu prodaju svojih proizvoda ANTI KILOGRAM i VULKAN putem sajtova koji nude lažnu akciju popusta!
U centrali AVALA PHARMA u Knez Mihailovoj 17 sačekao nas je Dr Dragan R., vođa odeljenja razvoja, koji nam je putem interent prezentacije pokazao koncept novog poslovanja, tehniku proizvodnje sa novim GMP standardom za nove proizvode: Cellyzator, Cistik, Nebol, Diabetcontrol, Digestobiotic, Jetrogen, Uroplant, Tenziherb, ImnutexQ10, Bronhosmir, Intimil 100, Hemorogel, Smirella, Vulkan, Anti kilogram i 2Hair 700, kao i 3D projekat novog regionalnog centra koji je pozicioniran na opštini Vrčin, iz kog će se voditi celokupan razvoj njihovih brendova ka Balkanskim zemljama.

U planu je i otvaranje predstavništva u Zagrebu kako bi AVALA PHARM svoje proizvode registrovao za promet u zemljama Evropske Unije. Na pitanje zašto su odabrali Vrčin i opštinu Grocka za centralni deo kompanije, direktor firme Predrag Petrović rekao nam je da je AVALA budućnost Srbije.

"Mi smo nova konkurencija najvećim proizvođačima lekova na tržištu, kojima ćemo stručnim putem i novom linijom proizvodnje dati do znanja da narod sve manje veruje u današnji kvalitet lekova. Snaga ljudskog zdravlja i dalje je vezana za prirodu i naše nove lekovite suplemente. Dok medicina leči, snaga lekovitih biljaka uvek izleči!".

Na poslednje pitanje ko će svečano otovoriti njihov novi regionalni centar, Predrag nam je odgovorio: "Prijatelj iz Ministarstva zdravlja!".

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>