Region

Svet

Lukijan Ivanović o ishodu X Factor Adria: Od početka sam znao da će Daniel Kajmakoski biti pobednik!

Lukijan Ivanović nije razočaran što je zauzeo četvrto mesto u takmičenju "X Factor Adria", a ovaj mladi kantautor kaže da je video Daniela Kajmakoskog kao pobednika još od samog početka muzičkog šoua.

Lukijan Ivanović o ishodu X Factor Adria: Od početka sam znao da će Daniel Kajmakoski biti pobednik!



Finale X Factor Adria: Lukijan Ivanović pokazao neverovatnu energiju!
Inače, Lukijan Ivanović se trenutno odmara u svom porodičnom domu, a za nekoliko dana nastaviće da radi na novoj pesmi, pri čemu dobija pomoć od svoje mentorke iz šoua X Factor Adria Emine Jahović.

Da li je fer što je Kristina Kovač još pre finala rekla da je Daniel pobednik?
"Posle but kampa, kad sam upoznao Daniela, i ja sam znao da će on biti pobednik. Jednostavno, on je imao zrelost, iskustvo i najbolji je vokal ove sezone."

Jesi li razočaran što nisi pobedio iako si mnogima bio favorit?
"Nisam razočaran, prezadovoljan sam postignutim plasmanom. Kad se takmičite, neko mora da pobedi, a neko da ispadne. Posle izvođenja prve pesme, u kojoj sam uživao, bilo mi je svejedno šta će biti dalje. Osetio sam scenu, atmosferu u Areni, i meni je to bilo dovoljno."

Mnoge poznate ličnosti bile su sigurne da ćeš ti pobediti.
"Svaki finalista je poseban i zaslužio je to mesto. Najveća nagrada na ovom takmičenju je upravo podrška poznatih pevača i kompozitora, koji su me podržali i sa kojima ću nastaviti da sarađujem. Imam tek 21 godinu, život tek počinje."

Kakvi su vam bili uslovi?
"Moja grupa je bila odvojena od ostalih takmičara. Emina nam je obezbedila stan i zahvaljujući njoj nama je bilo fenomenalno."

Autor: M.P.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Luka Pilipović/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>