Region

Svet

Marija Kilibarda u šopingu sa Anom Ivanović, najbolje drugarice blokirale ulice Majamija kesama (Foto)

Marija Kilibarda i Ana Ivanović privatno su jako dobre i bliske prijateljice, dok ne počnu brojne obaveze koje imaju, mlade dame uživaju u čarima Majamija i slobodno vreme koriste kako bi sebe počastile nekom novom krpicom.

Marija Kilibarda u šopingu sa Anom Ivanović, najbolje drugarice blokirale ulice Majamija kesama (Foto)



Igor Trifunov zaveo Mariju Kilibardu svojim magičnim poljupcem! (Video)
Marija Kilibarda zajedno sa Anom Ivanović i Tikicom uživa u Majamiju, gde koriste svaki slobodan trenutak kako bi se dobro odmorile, dok na red ne dođu poslovne obaveze koje ih očekuju. Da zaista znaju da iskoriste slobodno vreme, govori i fotografija koju je voditeljka postavila na svoj Instagram profil, a na kojoj možemo da vidimo da je šoping bio toliko uspešan da su uspele kesama da zablokiraju ulicu.



Prema fotografiji možemo da zaključimo da Ana ne želi da čuje šta su sve njene drugarice kupile, Tikuca je pokrila oči kako ne bi videla koliko kesa ima, dok Marija nikako ne želi da prizna da je kupoholičarka.

Mariju Kilibardu po povratku u Beograd čekaju brojne obaveze koje ima prema televizija Prva, dok će Ana Ivanović pokušati da osvoji prvu titulu u ovoj godini na nekom od predstojećih turnira.

Autor: J.B.
Foto: Instagram/Marija Kilibarda

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>