Region

Svet

Goca Tržan se okrenula veštačkoj oplodnji: Imamo malih problema (Foto)

Pevačica Goca Tržan već dugo je u vezi sa Rašom Novakovićem, a od nedavno kruži i priča kako bi želela dete sa njim, no uprkos njenim željama, njeno telo ne pristaje na takvu ideju i pevačici ne polazi za rukom da zatrudni.

Goca Tržan se okrenula veštačkoj oplodnji: Imamo malih problema (Foto)



Goca Tržan se tajno udala? Uopšte ne znam šta nam je trebalo to da se venčavamo!
Ipak, znajući Gocu Tržan kao ženu koja čak i na televiziji govori kao da je došla na kafu, a ne u emisiju, ona je i sa Ognjenom Amidžićem otvoreno govorila o tome kako će ona i Raša pokušati sa veštačkom oplodnjom. "Pa ja imam 40 godina i imamo malih problema", rekla je Goca Tržan, a Ognjen se nadovezao kako to više nije ništa čudno i kako je to postalo sasvim normalna stvar. U nastavku razgovora Goca je stigla i da se našali sa ovom temom.



Naime, pevačica se osvrnula na generacije koje "danas prave decu", a zatim i pozivajući se na teorije zavere rekla da je neko shvatio kako sasvim prirodan proces može i da se naplaćuje: "Ko zna čime nas prskaju", dodala je ona, na šta se Ognjen nadovezao sa: "Teška teorija zavere", i promenio temu.

Inače, pojavljivanje u ovoj emisiji Goca Tržan je iskoristila i kako bi premijerno izvela pesmu "Zarobljena" koju je već dugo najavljivala, a sve to uz kratku haljinicu i vrlo interesantnu frizuru.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus


>