Region

Svet

Ivana Baltić: Zbog komplikacija u trudnoći morala sam da promenim način života!

Ivana Baltić, krajem prošle godine saznala je radosnu vest da će postati mama, ali samo nekoliko nedelja kasnije nastupile su komplikacije u trudnoći zbog kojih je šarmantna voditeljka morala da promeni svoje navike iz korena.

Ivana Baltić: Zbog komplikacija u trudnoći morala sam da promenim način života!



Ivana Baltić hitno primljena u bolnicu!
Voditeljka televizije Pink, krajem prošle godine ostala je u drugom stanju, a srećna vest jako je obradovala i njenog izabranika Zorana Aleksića. Iako nisu planirali bebu, Ivana kaže da su oboje bili presrećni zbog saznanja da će postati roditelji. Posle velike radosti, nekoliko meseci kasnije, voditeljka je saznala da postoje komplikacije zbog kojih je po savetu lekara morala drastično da promeni svoje životne navike:

"Saznanje da sam u drugom stanju, kod mene je izazvalo čudne reakcije. Smenjivale su se i sreća i tuga. Mislim da mi se trudnoća dogodila u pravom trenutku i da sam tek sada sposobna da brinem o drugom biću. U početku, nisam imala problema kao većina trudnica sa jutarnjom mučninom, već sam ja imala večernje i to je trajalo nekih tri meseca. Sada sam rasterećena i potpuno opuštena", rekla je Ivana i otkrila da su joj tokomnovogodišnjih praznika lekari saopštili da će morati da miruje, jer joj je trudnoća rizična:

"Decembar je kod voditelja najzaposleniji mesec i taj stres izazvao je kod mene određene tegobe. Osetila sam bolove i to veče odmah otišla u bolnicu, na sreću beba je dobro, ali mi je od tada naređeno strogo mirovanje. Znala sam da je situacija ozbiljna, ali ne koliko, a tek kad je prošao najkritičniji period shvatila sam svu važnost naloga lekara o strogom mirovanjiu i besprekornoj disciplini", kaže voditeljka, koja će sredinom godine po prvi put postati mama.

Autor: J.B.
Izvor: hellomagazin.rs
Foto: Facebook/Ivana Baltic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>