Region

Svet

Dirljiv susret Novaka Đokovića i nepokretne devojčice: Sofija je pravi heroj! (Foto)

Naš najbolji teniser Novak Đoković nalazi se na turniru u Majamiju, a putem Fejsbuka podelio je dirljive fotografije sa nepokretnom devojčicom Sofijom kojoj je ispunio želju, da se upozna sa njom i razmeni nekoliko loptica preko mreže.

Dirljiv susret Novaka Đokovića i nepokretne devojčice: Sofija je pravi heroj! (Foto)



Novak Đoković posetio Gugl i igrao tenis s Gugl naočarima: Neverovatno iskustvo!
Nepokretna devojčica Sofija, koja može da koristi samo jednu ruku imala je veliku želju da upozna Novaka Đokovića i sa njim razmeni nekoliko loptica preko mreže. Novak je rado prihvatio devojčicin poziv, a fotografije ovog veoma dirljivog susreta je postavio i na svoj Fejsbuk profil uz sledeći komentar:

"Ova devojčica se zove Sofija i za mene, ona je pravi heroj. Iako je paralizovana od struka na dole i koristi samo jednu ruku, zbog teške bolesti Spina Bifida, to je nije sprečilo da zaigra tenis i bude moj fan. Danas smo se družili na terenu i igrali tenis, zajedno svakog dana učimo i stičemo nova iskustva", napisao je Nole pored slika i  dodao: "Danas mi je Sofija potvrdila svojim primerom nešto što uvek sebi ponavljam kad je teško - nikada se ne predajte!"

 


Autor: J.B.
Foto: Facebook/Novak Djokovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>