Region

Svet

Region

Nina Janković se udaje 31. maja: Ne stižem ni da razmišljam o svadbi!

Glumica Nina Janković će se 31. maja udati za svog dugogodišnjeg dečka Matiju Dičića, ali s obzirom na to da ima mnogo poslovnih obaveza, ne stiže ni da razmišlja o svadbi.

Nina Janković se udaje 31. maja: Ne stižem ni da razmišljam o svadbi!



Gordan Kičić i Nina Janković dobitnici Zlatne antene (Foto)
Nina Janković, koja se proslavila ulogom fatalne Valerije u filmu "Montevideo, bog te video", posle četiri godine veze udaće se za verenika Mateju Dičića. Šarmantna glumica kaže da nije kao ostale mlade, jer zbog poslovnih obaveza ne može da se prepusti euforiji i bavljenju tim velikim danom. Mesec dana pred venčanje, 26. aprila, Ninu očekuje premijera "Ane Karenjine“ u Madlenijanumu, a baš ona će tumačiti tragičnu Tolstojevu junakinju.

"S obzirom na to da trenutno mnogo radim, nemam vremena da se posvetim svom venčanju onoliko koliko bih to zaista želela", kaže Nina i dodaje da želi tog dana da okupi prijatelje i porodicu, da je odabrala venčanicu Ivane Rabrenović, a da će goste zabavljati "Bla-bla bend“. Nini će kum biti kolega i drug sa klase Miodrag Radonjić. Ona ističe da to što ne stiže ni da misli o svadbi i nije tako loše, jer je "zaobilazi nerviranje“.

"Donekle je i to prednost, jer se ne opterećujem sitnicama. Najbitnije stvari su već ugovorene, sada je na Mateji i meni da ispunimo obećanje i priredimo nezaboravnu žurku za naše prijatelje i porodice. Trudićemo se da ispoštujemo i tradiciju, onoliko koliko je to u našoj moći, pošto će venčanje biti u gradu", ispričala je glumica.

Dok ne nađe više vremena da se posveti pripremama za venčanje, ona je osigurala zamenu. Kad zaškrpi, uskaču prijatelji: "Sva sreća pa imam mnogo drugarica oko sebe koje jedva čekaju da mi pomognu kad zatreba", zaključila  je Nina Jankovićeva.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Nina Jankovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>