Region

Svet

Mia Borisavljević završila na infuziji! Pevačica iscrpljena zbog previše obaveza!

Jedna od najatraktivnijih pevačica Mia Borisavljević morala je da primi infuziju nakon što joj je naglo pozlilo pred nastup u Ljubljani prošlog vikenda. Pevačica je otišla u jednu privatnu slovenačku bolnicu gde se "popravila" pred nastup.

Mia Borisavljević završila na infuziji! Pevačica iscrpljena zbog previše obaveza!



Mia Borisavljević iskeširala 150.000 evra: Kupila dva stana u Beogradu!
Naime, lepa Valjevka osetila je da joj je loše još kad je krenula iz Beograda, ali mislila je da će proći. Međutim, kad je stigla u hotel, shvatila je da je veoma slaba i da bi joj dobro došla neka vitaminska bomba kako bi joj podigla energiju.

"Otišla je u obližnju bolnicu i primila koktel vitamina, koji su je brzo vratili u formu. Lekari su joj rekli da je iscrpljena i da mora više da se odmara, ali Mia se pravo iz ordinacije vratila u hotel kako bi se spremila za nastup, koji je odlično prošao, pa niko nije mogao da primeti da nije u formi. Pred publikom je, kao i uvek, bila energična i raspoložena", kaže izvor, koji tvrdi da je Borisavljevićka i prethodnog dana u Tuzli, gde je takođe imala sjajan nastup, osećala iscrpljenost, ali ponašala se kao da joj nije ništa.

Inače, atraktivna pevačica u poslednje vreme ne prestaje s nastupima, a nedavno je snimila i pesmu "Bumerang" sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, za koju upućeni tvrde da će biti pravi hit! Redovno i trenira, pa nije ni čudo što su joj lekari posavetovali da napravi predah.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/Mia Borisavljević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>