Region

Svet

X Factor Adria: Sestra Lukijana Ivanovića stigla u Beograd pred superfinalno veče!

Superfinalista  takmičenja "X Factor Adria" Lukijan Ivanović ne samo da ima neverovatnu podršku svojih fanova i svog mentora, već će se u superfinalnoj večeri među navijačima naći i njegova sestra Jovana koja je došla u Srbiju samo kako bi podržala Lukijana.

X Factor Adria: Sestra Lukijana Ivanovića stigla u Beograd pred superfinalno veče!



X Factor Adria: Ovako je Lukijan Ivanović zvučao sa 12 godina (Video)
Naime, manekenka Jovana Knežević pre dva dana posetila stigla je u Beograd kako bi Lukijanu Ivanoviću bila podrška 23. marta u Kombank Areni gde će se održati superfinalno veče prve sezone takmičenja X Factor Adria.Manekenku, koja pored naših prostora gradi karijeru i u inostranstvu, i Lukijana veže ista krv jer joj je miljenik ženskog dela publike brat od tetke i veoma su bliski.

Jovana nikako nije želela da propusti ovaj za Lukijana važan događaj, pa je sve obaveze odložila i došla u Srbiju. Devojka koja je opčinila najčuvenije dizajnere iz Indije i Tajlanda, ali i Amerike, naći će se u VIP loži u Areni, odakle će bodriti mladog pevača. "Upravo sam stigla u Srbiju posle dužeg vremena. U inostranstvu sam imala puno obaveza u kampanji za jedan čuveni švedski brend, kao i mnoga slikanja, ali sam morala da dođem kako bih bodrila Lukijana i nadam se njegovoj pobedi", rekla je Jovana.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Facebook/Lukijan Ivanovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>