Ljubav

Style

Na ovakva intimna pitanja morate da imate spremne odgovore

Kako bi uživala u seksu svaka žena mora da bude informisana o toj sferi života, kako bi mogla da se potpuno opusti i doživi nezaboravne trenutke sa svojim partnerom.

Na ovakva intimna pitanja morate da imate spremne odgovore



Pamela Anderson mislila da će joj seks sa kratkom kosom biti čudan
Dobar seks podrazumeva nekoliko stvari, dobro znanje, veštine i pre svega poznavanje sopstvenog, ali i partnerovog tela. Mnogo je trikova koje jedna žena treba da nauči vodeći ljubav sa svojim čovekom, ali sve te stvari dolaze postepeno i lagano, korak po korak.

Da li poznajete svoje telo dobro koliko i njegovo?

Njemu ćete možda zameriti to što nije majstor u zadovoljavanju i što ne zna gde je klitoris, ali zapitajte se da li to isto znate i vi? Istražite svoje telo, saznajte šta vam odgovara i naučite svog partnera, na obostrano zadovoljstvo.

Da li puštate partnera da obavi svoj posao?

Naime, dosta žena smatra kako one treba da zavode i zadovolje partnera. Ali što on ne bi ponekad bio taj koji vas zavodi i vodi do vrhunca? Prepustite se njegovim rukama i zaboravite na ono što vi treba da radite. Možda je ovo ključ za nezaboravan seks.

Da li ste napokon prihvatili svoje telo?

Odnos prema telu i to kako ga prihvatate i te kako utiče na vaš užitak. Pozitivan stav prema svom telu, jedan je od ključnih delova fizičkog uživanja. Zaboravite na nedostatke, poradite na samopouzdanju i s novim stavom krenite u nova senzualna iskustva.

Imate li prečicu do orgazma?

Otkrijte šta vas najviše uzbuđuje, kako najbrže postižete orgazam, gde volite da vas dečko miluje i na koji način. To iskustvo prenesite partneru i nesumnjivo je da ćete uživati.

Da li pristajete na seks iz pravih razloga?

Razmislite o seksu koji ste doživeli prošli put. Jeste li ga odradili iz dosade, obaveze ili zato što ste ga stvarno želeli? Ne pristajte na seks zbog straha da vas dečko ne ostavi ili kako biste izbegli svađu. Pravi razlog za seks samo je onaj kada želite i hoćete.

Da li možete da nabrojite barem pet svojih najosetljivijih zona?

Za ispunjen seksualni život morate odlično da poznajete svoje telo. Do orgazma vas može dovesti milovanje po bradavicama ili pak neka odgovarajuća poza. Na vama je da “provalite” šta prolazi kod vas i da potom to znanje prenesete partneru.

Autor: J.B.
Izvor: Tportal.hr
Foto: stockimages/freedigitalphotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>