Region

Svet

Danijela Vranić: Kolege su se radovale mojoj bolesti!

Danijela Vranić, posle dve godine medijske pauze u koju se povukla zbog zdravstvenih problema, vratila se na muzičku scenu. Pevačica je otkrila da je prošla kroz veoma težak period, kao i da su je mnogobrojne kolege razočarale.

Danijela Vranić: Kolege su se radovale mojoj bolesti!



Danijela Vranić smršala 10 kilograma! Konačno zadovoljna svojim izgledom (Foto)
Pevačica Danijela Vranić otvoreno priča da je prošla kroz pakao dok se borila sa hormonskim poremećajem, zbog kojeg se drastično ugojila, i priznaje da joj je većina prijatelja i kolega okrenula leđa kada joj je bilo najteže.

"Vraćam se na velika vrata sada kada sam potpuno ozdravila i puna sam energije. Uželela sam se scene, ali ću birati koliko ću da nastupam, jer više nikad ne želim da dovedem zdravlje u haotično stanje u kakvom je bilo", rekla je Danijela i dodala da su je prijatelji i kolege razočarali.

"Prolazila sam kroz pakao, prijatelji su me zaboravili, a kolege su moj odlazak videle kao jedno radno mesto više na splavu. Svi oni koje sam vukla sa sobom po nastupima u različitim zemljama prestali su da se javljaju, kroz glavu su mi prolazile slike svih onih koji su se sa mnom družili iz interesa, svi cehovi koje sam platila, i to me je mnogo promenilo. Evo, i sada kada se vraćam, vratili su mi se i "prijatelji“, i to bez trunke srama, ali ja sada znam s kim imam posla. Nisam bila socijalno ugrožena, pa da mi pomažu, ali mi je bila potrebna emotivna podrška".

Pevačica ističe da joj je posebno teško pala medijska pompa: "Povukla sam se iz javnog života jer su me strašno boleli naslovi da sam debela, puna celulita i da ne vodim računa o izgledu, a ja sam znala da sam bolesna. Komšije su me sažaljevale, jer su čitale o svim bolestima koje su mi pripisivali i mislili su da neću preživeti", kaže pevačica koja je odlučila da zavešta organe: "Drago mi je što ću moći nekome da produžim život, kada se moj ugasi!", zaključila je Danijela Vranić.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Danijela Vranic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>