Region

Svet

Superfinalista X Factora Adria Daniel Kajmakoski: Sve pesme posvećujem svojoj majci!

Nekoliko dana pred veliko superfinale šoua "X Factor Adria" Daniel Kajmakoski iskoristio je pomalo kišovit dan kako bi se prošetao centrom Beograda, a tada je komentarisao i poslednje pripreme za superfinale.

Superfinalista X Factora Adria Daniel Kajmakoski: Sve pesme posvećujem svojoj majci!



X Factor Adria: Daniel Kajmakoski izazvao histeriju kod devojaka u Makedoniji (Foto+ Video)
Veseli Makedonac otkrio je za "Blic" da najviše voli da vežba svoj glas kada je sam, daleko od očiju javnosti i publike, a onda, kad izađe na veliku scenu svu energiju uperi baš ka njima, publici koja mu daje snage da uspe u svom životnom snu. Daniel Kajmakoski kaže da pred svaki nastup u takmičenju X Factor Adria ima veliku tremu, ali i obavezan ritual bez kojeg ne može da izađe na scenu u punom elanu. Naime, on svaku svoju pesmu posveti majci, kao najvećoj podršci i kritičaru.

Daniel Kajmakoski o popularnosti u X Factoru Adria: Devojke mi nude seks!
Iako je više puta do sada pokušavao da započne svoju pevačku karijeru i nikada nije postigao ono što je zaista želeo i uspeo da se istakne na pravom mestu u pravo vreme, Kajmakoski tvrdi da je ovo trenutak koji je oduvek čekao i da kakav god bude ishod ovog takmičenja on se nikada neće promeniti i ostaće isti onaj dečko koji je radio razne poslove da bi zaradio novac.

Autor: M.P.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Daniel Kajmakoski

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>