Svet

Region

Džejms Kameron zainteresovan za Srbiju, naša čelistkinja mu svirala Mito Bekrijo

Goste koji su se našli na proslavi povodom dodele Oskara zabavljala je naša čelistkinja Jelena Mihailović, a celu zabavu  za holivudske zvezde organizovao je režiser "Titanika" Džejms Kamerun.

Džejms Kameron zainteresovan za Srbiju, naša čelistkinja mu svirala Mito Bekrijo



"Svirala sam na crvenom tepihu, što nije uobičajeno za ovakve prijeme, obično se poznati samo prošetaju i slikaju. Svojim izvedbama srpskih pesama poput "Niška Banja" i "Mito, bekrijo" privukla sam dosta pažnje", kaže Jelena Mihailović, mlada čelistkinja iz Valjeva, o svom angažmanu kod Džejmsa Kamerona. Dodaje da je čuveni reditelj prilično skroman čovek, bez obzira na položaj u Holivudu, i odaje utisak inteligentne osobe koja je prilično omiljena.
 
"Pričali smo o Srbiji. Pitao me je kakva je trenutno situacija u našoj zemlji, interesovali su ga detalji o tome kako narod svakodnevno živi u Srbiji", kaže Jelena, koja je bila angažovana da svira prvobitnu numeru za film o Džejmsu Bondu, ali se od toga odustalo zbog bankrota kuće MGM.
 
Inače, ona je Kamerona upoznala preko fondacije "City" koja pomaže mladima, a čiji je jedan od promotera upravo reditelj. Jelena kaže da postoji plan da "City" dođe i u Srbiju.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Blic.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>