Region

Svet

Vlado Georgiev priredio publici u Cirihu izuzetno veče obojeno odličnom energijom! (Foto)

Naš slavni kantautor, kompozitor i producent Vlado Georgiev je u subotu, 15. marta, do poslednjeg mesta ispunio Elite klub u Cirihu i time pokazao kako se pravi dobra atmosfera i zašto baš on nosi titulu jednog od najuspešnijih muzičara na ovim prostorima.

Vlado Georgiev priredio publici u Cirihu izuzetno veče obojeno odličnom energijom! (Foto)



Vlado Gorgiev je u subotu koja je iza nas održao koncert u prepunom "Elite" klubu u Cirihu, gde je sa fanovima ponovio sve svoje najveće hitove, od starijih do onih najnovijih sa albuma "Daljina", i podsetio javnost kako zapravo nastup velike zvezde treba da izgleda.

PREMIJERA: Vlado Georgiev - Iskreno! Dugoočekivani Barbin spot je konačno objavljen! (Video)
Nije novina da Vlado samom pojavom pleni i da je jedan od najkvalitetnijih zabavljača i muzičara u regionu i šire, zato ni ove večeri niko nije ostao ravnodušan na njegov vokal i neodoljivi šarm. Objavom na Tviteru i sam je izrazio zadovoljstvo i zahvalnost fanovima te potvrdio da je nastup bio odličan, a atmosfera koja je vladala u Cirihu na zavidnom nivou.

"Samo želim da kažem da sam se super proveo večeras sa ovim ljudima u Zurichu. Laku noć svima", objavio je šarmantni pevač, a nekolicinu fotografija sa nastupa pogledajte ekskluzivno u našoj galeriji:



Karte za koncert Vlade Georgieva od danas u prodaji: Siguran sam da će moja publika uživati!
Vlado je pre par dana takođe obradovao fanove novim visokobudžetnim spotom za pesmu "Iskreno" sa njegovog poslednjeg albuma, a 16. maja na radost svih održaće veliki solistički koncert u Kombank Areni i time postaviti nove standarde na našoj muzičkoj sceni.

Autor: B.B.
Foto: Saša Milinčić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>