Svet

Region

Kajli Minog ne voli ozbiljne veze: Volim da se družim bez obaveza!

Kajli Minog nedavno je otkrila kako je jako zamaraju muškarci koji žele brak, kao i da uživa u neobaveznom vezama za jedno veče.

Kajli Minog ne voli ozbiljne veze: Volim da se družim bez obaveza!



Kajli Minog brani koleginicu: Majli Sajrus je žrtveno jagnje medija!
Pevačica Kajli Minog jedna je od retkih ženskih osoba kojima brak nije prioritet. Džepna Venera, kako je mnogi nazivaju, otkrila je da ne voli muškarce kojima je brak na prvom mestu i da uživa u vezama za jednu noć.

Šarmantna pevačica odustala je od želje za trudnoćom, jer smatra da je za rađanje deteta prestara, ali da u poslednje vreme često razmišlja da usvoji dete:  "Volim druženja i izlaske bez obaveza", rekla je Kajli.

Pevačica se takođe našalila da joj nije stran ni seks za jednu noć i otkriva kako joj Majkl Hučens, koji se ubio 1997., jako nedostaje. Par je 1989. počeo vezu koja je trajala dve godine,  reskinuli su jer je pevač INXS-a prevario s manekenkom Helenom Kristens.

"Majkl me je grubo izigrao, ali davno sam mu to oprostila. On je bio neobuzdan i divlji muškarac koji me je mnogo toga naučio", rekla je pevačica i dodaje kako bi želela da usvoji dete jer smatra da je u godinama kad bi joj trudnoća ugrozila zdravlje.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>