Region

Svet

Ćerka Goce Božinovske postaje voditeljka nove Grand televizije?

Zorana Šijan, mlađa ćerka Goce Božinovske postaće voditeljka Grand televizije koja bi sa svojim emitovanjem uskoro trebala da  počne na SBB kablovskom sistemu

Ćerka Goce Božinovske postaje voditeljka nove Grand televizije?



Ovako će izgledati nova Grand televizija! Sve je spremno za početak! (Foto)
Ćerka pevačice Goce Božinovske Zorana, nedavno je diplomirala na fakultetu za medije i kulturu, a i ranije je imala slične poslovne ponude, ali nije želela da ih prihvati jer je smatrala da je suviše mlada za javni poziv.

"Zorana je mlada i ambiciozna devojka koja tačno zna šta želi u životu. Dok je studirala, nije želela da prihvati poslovne ponude sa nekih televizija, ali sada je situacija drugačija. Goca je veoma ponosna na nju i podržava je da se i ona bavi javnim poslom, ali nije želela da se upliće i preko veze je progura u javnost", kaže izvor i dodaje:

Nova Grand TV startuje od marta! Pink ostaje bez najgledanijih emisija?!
"Ona želi da se, kao i njena starija ćeka Jelena Vučković, sama izbori za ono što želi. S obzirom na to da je Zorana komunikativna, duhovita i lepa, sigurno je da će biti pun pogodak za posao na televiziji, čega je svestan i Saša Popović, pa je rešio da joj ponudi posao na njegovom “Grand kanalu”. Zorana je već gostovala u jednoj emisiji koju će “Grand” emitovati i odlično se snašla, a uskoro će i zvanično dobiti ponudu za svoj šou na ovoj televiziji",  zaključuje izvor.

Zorana je ipak bila tajanstvena i nije želela da potvrdi, ali ni da demantuje ovakve navode: "O poslovnim potezima ne želim da pričam unapred" rekla je mlađa ćerka Goce Božinovske, dok je pevačica uzbuđena zbog novog poziva svoje mezimice:

"Volela bih da se to desi, jer ona je lepa, mlada i pametna devojka, lepo je gledati i slušati je. Decu podržavam šta god da odluče, jer su dobri i vaspitani i nemam problem sa njima, pogotovo sa Zoranom, koja je divno dete", rekla je Goca.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Goca Bozinovska

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>