Ostalo

Sme�no

Ovo su znakovi koji govore da vam je veza u krizi

Čini vam se da u vašoj vezi viče ništa nije onako kako je bilo u početku i nailazite na znakove koji upućuju na to da nešto nije uredu: ne odgovara na poruke, ima neobična opravdanja za odgođen susret, sitnice su postale vrlo važne stvari.

Ovo su znakovi koji govore da vam je veza u krizi



Nije neobično da se posle nekog vremena u vezi izgubi strast. Nezgodno je ako niko ne želi izgovoriti neprijatnu istinu, a znakovi jasno upućuju na krizu u vezi.

Često slušate "korisnik trenutno nije dostupan", sve je manje nežnosti, više pažnje posvećuje Facebooku nego vama... Sve su ovo razlozi za sumnju da u vezi nešto nije kako treba. Otvorenim razgovorom i iskrenošću u vezi se može puno toga postići, ali ponekad razgovor izostane, ali znakovi upućuju na to da je veza u krizi. Prepoznajte ih i preduzmite nešto:

Sukobi zbog sitnica

Nešto što pre nije bilo važno odjednom je postao problem zbog kog se ne možete dogovoriti, rasprava se u trenutku pretvori u svađu i pravi sukob.

Odjednom ništa ne valja

Šta god napravili ili preduzeli - odjednom ne valja. Dolazi do prigovaranja zbog načina oblačenja, sve učestalijeg neargumentovanog kritikovanja.

Promene navika

Potreba za promenom je glavni znak nezadovoljstva. A ako partner odjednom sve više pažnje posvećuje svom izgledu to može značiti da ima potrebu da zadivi nekog drugog.

Partnerovi prijatelji vas izbegavaju

Njegovi prijatelji, odnosno njene drugarice počeli su da vas izbegavaju verovatno zato jer izbegavaju da se izjasne o novonastaloj situaciji.

Zajednička budućnost više se ne spominje

Partner ili partnerka počeli su da spominju planove u koje se vi više ne uklapate. A ako slučajno spomenete venčanje makar i ono od prijatelja nailazite na izbegavanje teme i čudne reakcije.

Ako se u vezi javljaju nezadovoljstva, pre ili kasnije će doći do razlaza zato je potrebno što pre iskreno porazgovarati jer tako još postoji šansa da izgladite eventualne probleme i možda sačuvate vezu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>