Region

Svet

Stanija Dobrojević i Soraja Vučelić: Rat se nastavlja! Čiji su argumenti jači?! (Foto)

Nakon snimka koji smo juče objavili, a kojim je Stanija Dobrojević dokazala da su gnusne optužbe Soraje Vučelić tek izmišljotine jer je i glavni akter Matija demantovao njene reči, Soraja je rešila da uzvrati istom merom.

Stanija Dobrojević i Soraja Vučelić: Rat se nastavlja! Čiji su argumenti jači?! (Foto)



Stanija Dobrojević na meti manipulacija! Matija demantovao Soraju: Izmišlja jer je luda i mrzi Staniju! (Video)
Naime, juče smo na našem portalu objavili snimak u kojem Matija, inače Sorajin dobar drug i prijatelj bivšeg dečka Stanije Dobrojević, podržava Staniju i demantuje Sorajinu izjavu o seksualnom činu između njega i Stanije; preciznije oralno zadovoljavanje, navodeći da je sve izmišljotina i da je starleta to izgovorila jer je "luda i mrzi Staniju". 

Nakon burno propraćenog raskida sa Filipom Panajotovićem, čini se da je ovih dana sve protiv Stanije. Iako najveću podršku ima od svojih najbližih i brojnih fanova koji je u stopu prate po socijalnim mrežama, atraktivna crnka ne ostaje imuna na ovakve spekulacije pa su se i iz njenog PR tima oglasili sa tvrdnjom da Soraja samo želi medijski prostor i da je od Stanije očekuje jedino - tužba!

Soraju Vučelić progoni manijak: Osim mene niko te neće imati, bićeš moja ili božija!
No, stvar se ne smiruje pa je sada i Soraja najavila rat ističući za Alo.rs da je Matija nedavno potvrdio sve što je juče negirao, a u prilog tome je objavila i fotografiju na kojoj je Stanija u Matijinom društvu.


Foto: Alo.rs

Da li je fotografija na kojoj dvoje ljudi ćaskaju i na kojoj nema ni najmanje naznake nežnosti i prisnosti dovoljan dokaz da se Soraja "izvuče" iz cele priče ili će na kraju, pored tužbe, ipak izvući deblji kraj budući da je Stanija, rekli bismo, imala uverljiviji dokaz, ostaje da vidimo...

Autor: B.B.
Foto: Ilustracija/ Facebook/Stanija Dobrojević, Sara Vučelić Jedini Profil

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>