Region

Svet

Džej Ramadanovski: Adil Maksutović je psiho, ne dozvoljavam mu da mi se približi!

Nakon što je Adil Maksutović na svom Fejsbuku zvanično objavio da za ceo skandal sa njegovom nevenčanom suprugom krivi upravo njenog oca Džeja Ramadanovskog, i sam Džej morao je da prokomentariše dešavanja iz poslednjih nekoliko dana.

Džej Ramadanovski: Adil Maksutović je psiho, ne dozvoljavam mu da mi se približi!



Adil Maksutović besno odreagovao posle ročišta: Ne mogu više da čitam i slušam laži porodice Ramadanovski!
S obzirom da je u svom obraćanju Adil za celu bračnu krizu optužio novinare, ali i policiju koja mu radi iza leđa zajedno sa Džejem, Anin otac poptuno je šokiran njegovim izjavama i oseća se izdano.

"Hrani kuče da te ujede! Mene, čoveka od pedeset godina, da Adil zove na neki TV duel?! Mene, koji sam uvek bio uz njega! Sada ispada da sam krivac što je moja ćerka dobila batine od njega. Pa naravno da ću braniti svoje dete!", kaže Džej.

Adil Maksutović je u pismu na Fejsbuku naveo da si mu ti smestio kod policije, s obzirom na to da su oni tvoji drugovi. Da li je to istina? "Pa gde ja njemu da smeštam?! Imam pravo da zovem policiju! Dete došlo kod mene na Dorćol, kuka, plače. Naravno da sam zvao i rekao šta je bilo: "Bije mi ćerku, šutnuo je u stomak, šamarao...". Drugo, nisam ni otišao tamo na lice mesta kad je policija vršila uviđaj. Posle toga sam od Ane čuo šta je i kako bilo. Završio je fakultet, a vaspitanje mu je nula. Ne nula, nego dupla nula! Ja sam prošao ulicu i sve ostalo, ali nikad se tako ne bih ponašao."

Da li bi pristao da budeš u TV duelu? "On sam sebi skače u stomak. Hoće da dođe do mene, ali ja ne dam! Neću uopšte da dođem u duel s njim. Ne želim da ga vidim! Šta je uradio, to će zakon da kaže, šta imam ja s njim da polemišem."

Ana Ramadanovski šokirana izjavama Adila Maksutovića - Treba da ga je sramota!
A nekoliko dana nakon incidenta bilo ti ga je čak i žao...
"Jeste, a ovako mi vraća ponovo. Stvarno nema smisla. Od decembra pokušava da dođe do mene, ali eto, ne dam! Ne želim da imam nikakav kontakt s njim. Pokušavao je preko zajedničkih prijatelja da mi se približi. I moji prijatelji su mu rekli: "Slušaj, da si našim ćerkama to uradio, bilo bi još gore!" Eto!"

Pogodilo te što je rekao da si narkoman i alkoholičar? "On više ne zna šta da kaže o meni. Namerno hoće da me isprovocira da bi došao do mene. Najviše ga ljuti što ne dam da mi se približi. Njemu nešto nije u redu s glavom. Ove izjave što daje, što pljuje po novinama, policiji, njegova stvar, ali strašno... Sam sebi u stomak skače. Kao da je psiho. Šta sam ja kriv što je tukao Anu?! Ja sam kao otac, naravno, stao na ćerkinu stranu! Što mene proziva, ne znam..."

Džej Ramadanovski odgovorio na optužbe Adila Maksutovića - Neka ti je na čast, sine!
Verovatno je očekivao da Ana ništa neće pričati na sudu.
"On je pre suđenja bio, kao, dobar sa Anom, davala mu je dete, ali kad je čuo da je rekla ono što jeste, poludeo je i sada proziva mene."

Šta će biti ako se slučajno sretnete? "Posle ovoga ne postoji za mene. Može da se desi da se sretnemo u nekoj emisiji, ali sigurno mu se neću javiti. Ne želim mu zlo, ništa loše, ali sve je ovo njegova bruka i sramota. Sram ga bilo!"

Autor: M.P.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Damir Dervišagić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>