Region

Svet

Danijela Dimitrovska Amidžić: Imam dva idealna muškarca pored sebe

Danijela Dimitrovska Amidžić planira da se vrati na posao, samo tri meseca nakon porođaja, a brigu o malom Matiji uključen je i tata Ognjen koji menja pelene, hrani bebu i uspavljuje je.

Danijela Dimitrovska Amidžić: Imam dva idealna muškarca pored sebe



Podrška koju dobija od supruga Ognjena Amidžića, prvenstveno pomoć oko bebe, znači joj mnogo jer može da nastavi da se bavi poslom koji voli.

Danijela Dimitrovska Amidžić: I dalje imam višak kilograma
"Ja nisam završila svoju karijeru, samo sam je nakratko prekinula zbog trudnoće i rođenja deteta. Nastaviću tamo gde sam stala vrlo brzo i imam u planu velike stvari i mnoštvo ciljeva, ali ne volim unapred da govorim o planovima", rekla je Danijela Dimitrovska. Ona i Ognjen imaju pomoć dadilja i baka, ali kako sama kaže, njih dvoje najviše vole da sve oko malog rade sami.

"Bukvalno smo ravnopravno podelili obaveze. Ognjen kao i ja menja pelene, hrani bebu, uspavljuje je i budi se noću zbog nje", ispričala je Danijela, opisujući sina kao očevu kopiju.

Samo nekoliko dana posle rođenja sina počeli su da ga izvode napolje, i sad im je to svakodnevna praksa. Naslednik već pokazuje i svoj karakter.

"Bebac je fenomenalan, hiperaktivan je i isti Ognjen, što ja obožavam jer sad imam dvojicu idealnih muškaraca. Baš se radujem kad uočim kod Matije Ognjenove lepe osobine kojima me je na kraju krajeva i osvojio. Pametnica je i vrlo je napredan, pa često kažu da izgleda znatno starije. Presrećna sam, te reči najbolje opisuju moje trenutno stanje", rekla je manekenka. Danijela ne pamti kada je poslednji put sebe častila komadom garderobe.

"Ništa ne primećujem za sebe, kupujem samo sinu", zaključuje Danijela, konstatujući da se plaši da od sina ne napravi maminu mazu.

Autor: J.B.
Izvor: 24sata.rs
Foto: Facebook/Danijela Dimitrovska Amidzic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>