Region

Svet

Lea Kiš i Minja Miletić odlaze s Pinka?

Pinkova zaštitna lica, nepobitna kraljica rejtinga Lea Kiš i voditeljka jutarnjeg programa Minja Miletić će, prema pisanju domaćih medija, posle višegodišnje saradnje napustiti ružičastu televiziju.

Lea Kiš i Minja Miletić odlaze s Pinka?



Meseci koji su pred nama definitivno će doneti mnogo promena na domaćem medijskom nebu, a brojne transfere sa jedne televizije na drugu je sve teže ispratiti. Ipak, sa šokom su dočekana sve glasnija šuškanja da Lea Kiš uskoro prelazi na novo radno mesto, i to za sumu od koje se mnogima zavrti u glavi. Iako ona mudro ćuti o tome, njen novi poslodavac će biti Saša Popović, čime se rat između njega i Željka Mitrovića, piše Kurir, nastavlja.

"S obzirom na to da je Lea svoju karijeru izgradila na fantastičnom odnosu sa pevačima narodnjačke branše, koji su prevashodno pripadnici Granda, nekako je bilo očekivano da joj stigne predlog da napusti Pink. Saša još nije izrekao zabranu svojim pevačima, ali izvesno je da bi "Nedeljno popodne" i "Vikendvizija" izgledali siromašno bez njih", kaže izvor za pomenuti list.

Minja Miletić je takođe bila jedno od zaštitnih lica TV Pink, međutim, i ona će novo radno mesto potražiti u drugoj televizijskoj kući. Uzevši u obzir njene sklonosti ka informativi, vrlo je verovatno da će kroz narednih nekoliko meseci, napominje Kurir, postati urednica novog N1 kanala.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>