Region

Svet

Viktor Savić, Leontina, Vlada Stanojević, Milan Gromilić i mnogi drugi ove godine odmaraju na Kopaoniku (Foto)

Viktor Savić, Leontina Vukomanović, Milan Gromilić i mnoge druge poznate ličnosti sve su više zainteresovane za odmor na Kopaoniku, bilo da je u pitanju leto ili zima, pa su se mnogi pojavili na Sajmu turizma i promociji ove planine prošle nedelje.

Viktor Savić, Leontina, Vlada Stanojević, Milan Gromilić i mnogi drugi ove godine odmaraju na Kopaoniku (Foto)



Iako nije strasni obožavalac zime, Leontina je odvojila dve nedelje za odmor na Kopaoniku sa ćerkom Lucijom, ali će zato tokom leta na Kopaoniku ostati znatno duže. Glumac  Viktor Savić strasni je skijaš pa svaki slobodan trenutak provodi upravo na ovoj planini. "Skijanje, zip lajn, bob i sve drugo što diže adrenalin, ne mogu da zaobiđem", kaže glumac.



I prvak Pozorišta na Terazijama Milan Gromilić sa porodicom ovih dana kreće na planinu, gde se priprema za predstojeću radnu sezonu sa mnogo novih projekata.



Sem Milana, Viktora i Leontine, baterije na Kopaoniku puni i voditelj Vladimir Stanojević. Dakle, poznati će praviti gužvu na Kopu, i dok su dani rezervisani za skijanje, večeri se uglavnom provode u ekskluzivnom Spa centru MK mauntin rizorta.



Mnogobrojne poznate ličnosti prisustvovaće i predstojećem "Ski & Wine" festivalu koji se na Kopaoniku održava od 27. Do 30. marta, a tokom kojeg će svi moći da uživaju u skijanju i prvoklasnim vinima domaćih i svetskih proizvođača.

Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>