Region

Svet

Rada Manojlović: Živim kao sav normalan svet, ne stižem da platim račune!

Gostujući u jednoj emisiji Rada Manojlović požalila se voditeljki kako su joj isključili mobilni telefon, jer nije stigla da platila račun.

Rada Manojlović: Živim kao sav normalan svet, ne stižem da platim račune!



 
Rada Manojlović: Želela sam veće grudi i lepši nos, ali to nije garancija dobrog izgleda
Pevačica Rada Manojlović gostovala je u emisiji voditeljke Sanje Radinović, gde je posle dužeg vremena svoje karijere bila potpuno iskrena, a otkrila je i kako nije platila račun za mobilni telefon, bez koga ne može normalno da funkcioniše.

"Isključili su mi telefon jer nisam platila račun. Eto, koliko sam u gužvi, ne mogu da stignem da završim osnovne stvari. Šta sad, nije me sramota, ja sam kao i sav običan svet! Čim budem imala vremena, platiću ga", rekla je Rada.

Pevačica je pred kraj emisije bila najopuštenija. U razgovoru sa voditeljkom pričala je i o ljubavnim temama, a kad je došlo vreme igre "izvlačenje porukica",  iz korpice, ona se na trenutak zamislila i nasmejala. Kad je izvukla papirić, u sebi je pročitala šta piše, a potom se nasmejala i izgovorila:

 "Ooo, neka se gledaoci zamisle na koga mislim. Volela bih da neko ovo meni kaže", rekla je Rada, a onda je naglas pročitala poruku:

"Volim te, ne zbog toga što si ti, već zbog toga što sam ja kad sam pored tebe"
Manojlovićeva je ispričala mnogo zanimljivih događaja iz svog života, kao i ostali gosti koji su bili sa njom u emisiji.

Autor: J.B.
Izvor: kurir.rs
Foto: Facebook/Rada Manojlovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>