Region

Svet

Pomirili se Edin Škorić i Jelena Jovanović! Zajedno na koncertu Parnog Valjka (Foto)

Nakon što je došlo do raskida Edina Škorića i Jelene Jovanović, izgleda da su bivši odbojkaš i pevačica, koji su se upoznali na Farmi 5, odlučili da njihovoj vezi ne treba da dođe kraj i zajedno su otišli na koncert Parnog Valjka.

Pomirili se Edin Škorić i Jelena Jovanović! Zajedno na koncertu Parnog Valjka (Foto)



Parni Valjak u Areni priredio Beograđanima fenomenalno veče i pravi muzički spektakl! (Foto)
Ne samo da su u paru bili na koncertu Parnog Valjka u beogradskoj "Areni" u subotu uveče, na Dan žena, već im se pridružila i Edinova ćerka Andrea. "Edin i Jelena jesu raskinuli jer on nije želo da ga gledaju kao Filipa Panjotovića, ali se vrlo brzo pokajao. Ipak, ne može da ide protiv svojih osećanja i veruje da veza sa Jelenom može da potraje. Njih dvoje su odlučili da pruže još jednu šansu svojoj ljubavi, ali da ništa tim povodom ne komentarišu u javnosti.

Tako nisu želeli da privlače pažnju medija ni kada su se u subotu uveče pojavili na koncertu Parnog valjka, na kojem im se pridružila i Edinova ćerka Andrea", izjavio je za "Alo" izvor blizak ovom paru i dodao da su njegova deca veoma zavolela Jelenu.


Foto: Facebook/Edin Škorić

Edin Škorić i Jelena Jovanović ponovo raskinuli?!
"Iako se spekulisalo da Edinova deca ne viđaju Jelenu, situacija je sada totalno drugačija. Ona im je beskrajno draga i baš im je zabavno sa njom. Dovoljan dokaz da ne izbegavaju da je viđaju jeste taj da je devojčica bila sa njima na koncertu u "Areni", gde su se odlično proveli ", dodao je izvor blizak Jeleni i Edinu, dok je Škorić fotografijom na kojoj su njegova, Jelenina i Andreina ruka pokazao da je sve u redu u njihvom odnosu.

Autor: M.P.
Izvor: Alo.rs
Foto: Petar Marković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>