Region

Svet

Lepa Brena u Hrvatskoj održala trosatni spektakl! Publici pevala čak i Bitlse! (Foto)

Jedna od najvećih zvezda sa Balkana Lepa Brena održala je neverovatan koncert u Krnjaku pored Karlovca pred oko 4.000 ljudi. Posle prvih taktova atmosfera je bila fantastična i održala se tokom celog koncerta.

Lepa Brena u Hrvatskoj održala trosatni spektakl! Publici pevala čak i Bitlse! (Foto)



Lepu Brenu u Hrvatskoj proglasili najglamuroznijom ženom i divom Balkana!
Puna tri sata su obožavaoci horski pratili Brenu od prve pesme "Uđi slobodno" pa do poslednje, koja, nakon svega što se dešavalo, svojim nazivom nosi divnu poruku "Hajde da se volimo". I sve je začinila otpevavši refren "All you need is love" legendarnih Bitlsa.



Mnogi su koncert doživeli veoma emotivno, a bilo je i onih koji su, kad je pevačica kročila na scenu, počeli da plaču od uzbuđenja. Nisu izostale ni poznate ličnosti, pa je tako u vanvremenskim hitovima uživala Elizabeta Gojan, voditeljka emisije "Damin gambit" na HTV, kod koje je Brena nedavno gostovala, dožupan Siniša Ljubojević, kao i načelnik opštine Krnjak Dejan Mihajlović. Kulminacija celog događaja je bila kad je Lepa Brena  zapevala "Jugoslovenku", što je publiku bacilo u trans.



Hrvati presrećni zbog dolaska Lepe Brene, žele da ulicu i stadion nazovu po njoj?
Vukovara, Osijeka, Gospića pa do Karlovca. Dva bračna para su iz Zadra i Splita, uprkos auto-putu koji je bio zatvoren zbog bure, ipak nekako stigli do Krnjaka da bi videli nastup omiljene pevačice.

Na pozornici su bili i glumci iz Beograda, a gost večeri bio je splitski pevač Luka Nižetić, koji je s Brenom otpevao "Jedan dan života". Sem toga, desila se i jedna prosidba. Mladić je izašao na binu, glasno izgovorio svoju poruku ljubavi, a devojka je rekla - da!

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Kurir-info.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>