Style

Ljubav

Sanja Papić i mnoštvo lepotica na ekskluzivnoj promociji Zepter nakita (Foto)

Povodom  8.marta održan je event "World Women's Day in Zepter" u Zagrebu na kome je posebna gošća bila Sanja Papić, 3. pratilja Miss Universe sveta 2003. i najuspešnija misica Srbije koja je samo za ovu priliku doputovala iz Beograda.

Sanja Papić i mnoštvo lepotica na ekskluzivnoj promociji Zepter nakita (Foto)



Međunarodni dan žena: Drage dame, srećan vam 8. mart - dan posvećen vama!
Sanja Papić  družila se sa Ivanom Delač Đolo sa kojom je bila na svetskom takmičenju Miss Universe 2003. u Panami i Ninom Slamić sa kojom je provela nezaboravno vreme na Miss Europe.


 
Ekskluzivan nakit su promovisale poznate hrvatske lepotice, aktuelna Miss Hrvatske Lana Gržetić i nekadašnje Miss Hrvatske Ivana Ergić, Tina Katanić, Rajna Raguž, Nina Slamić Gudeljević,  kao i Miss Universe Ivana Delač Đolo, Natalija Prica, Marijana Kužina , Marijana Rupčić i Meri Benčić, koje su predstavile ekskluzivnu kolekciju Zepter nakita  i modnih dodataka osmišljenih moderno, sofisticirano i elegantno.



Svi su komadi ručno dorađeni i obloženi 18-karatnim zlatom ili rodijem, a ukrašeni su kristalima "Swarovski", kockicama cirkona i japanskim biserima.


 
Svečani događaj uveličale su i brojne poznate osobe koje su imale priliku da se uvere zašto je elegantan nakit postao omiljeni modni detalj svetskih modernih žena. Gosti su osim nakita isprobali i liniju kozmetike za muškarce i žene osmišljene na temelju aktivnih sastojaka: povrthnih proteina, ahinaceje, ekstrakta runolista, antioksidansa sa ulepšavajućim i isceljujućim svojstvima.



Toekom događaja voditeljka Zepter shopova Jadranka Pezo predstavila je Zepter novitete među kojima je i novi medicinski uređaj za svetlosnu terapiju Bioptron MedAll koji poboljšava mikrocirkulaciju i obnavljanje stanica, potiče protok nutritivnih elemenata, pomaže kod zalečenja rana, olakšava bol nakon operativnih zahvata i sportskih povrede i jača imunološki sastav.



Brojne zvanice uživali su na koktelu, koji prati moto ove multinacionalne kompanije "Live Better – Live Longer"  i ukusnim jelima u duhu Zepter fizofije i tehnologije pripreme hrane.



Osnivač Filip Zepter koji nastavlja sa dugogodišnjom tradicijom promovisanja zdravog načina života nije samo osnivač kompanije, već je i utemeljivač Zepterove filozofije zdravog života i savršenstva usmerenog na očuvanje zdravlja sadašnjih i budućih generacija i rešavanje ekoloških problema.



Autor: J.B.
Foto: Martina Cvek

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>