Region

Svet

PREMIJERA: Vlado Georgiev - Iskreno! Dugoočekivani Barbin spot je konačno objavljen! (Video)

Novi visokobudžetni spot Vlade Georgieva "Iskreno", sa njegovog najnovijeg albuma "Daljina", konačno je nakon dužeg vremena ugledao svetlost dana i obradovao sve poklonike njegove muzike i stvaralačkog rada. 

PREMIJERA: Vlado Georgiev - Iskreno! Dugoočekivani Barbin spot je konačno objavljen! (Video)



Numera "Iskreno", sa novog albuma ovog vrsnog i popularnog kantautora sa naših prostora, pretočena je u visokobudžetnu priču koja obiluje mnoštvom sjajnih kadrova, a u prvom planu su se osim Georgieva našle atraktivne devojke koje zapravo čine njegov bend...

Za režiserski uspeh ovog projekta zaslužan je Aleksandar Kerekeš Keki, na čelu sa vodećom producentskom kućom "Visual Infinity". Ekranizacija prati tematiku same pesme, a celokupna produkcija rađena je po najvećim svetskim standardima, uključujući i vrhunsku Alex kameru, što je inače svojstveno ovom cenjenom muzičaru koji nas je odavno navikao na visok kvalitet svojih proizvoda.

Iako se po domaćim medijima dugo nagađalo koja je suma uložena u realizaciju Vladinog video spota, saznali smo nezvanično da je misteriozna cifra dostigla čak 80.000 evra. Koliko god bilo, ulog se definitivno isplatio i naporan rad njega i njegovih saradnika uložen u proteklih nekoliko meseci, sasvim će sigurno uroditi plodom.

Da je neko ko veoma vodi računa o konačnom ishodu svog rada i ima istančan ukus kako kada je reč o pesmama tako i o spotovima, Vlado Georgiev je dokazao i ovaj put, a čime je zaokružena njegova priča "Iskreno" i kako izgleda Barbin finalni proizvod, pogledajte i sami premijerno na našem portalu.



Autor: B.B.
Foto: Facebook/Vlado Georgiev

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>