Region

Svet

Era Ojdanić devojci za rođendan poklonio kosu (Foto)

Po ugledu Hjua Hefnera, koji je nedavno mlađanoj supruzi priredio nezaboravnu rođendansku žurku, folk pevač Era Ojdanić obradovao je svoju dragu Dijanu Miladinović na sličan način.

Era Ojdanić devojci za rođendan poklonio kosu (Foto)



Divna Karleuša provocira Eru Ojdanića: Boru Drljaču si ljubio kao i svoju verenicu
Era Ojdanić je pevao, igrao, zabavljao goste, a najviše slavljenicu, kojoj je na romantičan način uz čašu vina poklonio buket od 37 ruža i ispunio joj želju da ima dugu kosu. On je u jednom salonu platio da njegovoj izabranici urade nadogradnju, i tako joj ispunio želju da ima kosu do pola leđa. Da ljubav između njih cveta, pokazuje to što je Ojdanić poput dečaka skakutao oko Miladinovićeve, da bi je na kraju, u naletu emocija, nosio po restoranu.



U kratkoj, crnoj haljinici slavljenica je ponosno pokazivala vitke noge, dok je Era sve vreme mazio po butinama. Slavlje je trajalo do ranih jutarnjih sati, a pored najuže rodbine, od poznatih zvanica, bio je samo Čeda Čvorak, s kojim je Era snimio duet "Plavi slon“.



Era i Dijana su dugogodišnje kolege koje je sudbina, spletom okolnosti, spojila nakon 17 godina poznanstva. S obzirom na to da je Era udovac, a Dijana razvedena, oni su u ušli u emotivnu vezu početkom novembra prošle godine, a prema tvrdnjama prijatelja na pomolu je i brak. Njihovu vezu podržali su i njegova i njena porodica, tako da novopečeni par od najbližih ima punu podršku.

Autor: J.B.
Izvor: alo.rs
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>