Region

Svet

X Factor Adria: Kristina Kovač - Doktori su dokaz da se rad u ovoj zemlji isplati!

Prolaskom Doktora u super finale X Factora Adria, zadovoljstvo nije skrivala ni Kristina Kovač, koja je putem Fejsbuka sa fanovima podelila koliko je ponosna na svoj bend i publiku koja je prepoznala pravi kvalitet.

X Factor Adria: Kristina Kovač - Doktori su dokaz da se rad u ovoj zemlji isplati!



X Factor Adria oduševio i Akija Rahimovskog: Daniel Kajmakoski je moj favorit! (Video)
Kristina Kovač važi za jednu od najoštrijih članica žirija X Factora, a svoju radost putem Fejsbuka zbog prolaska Doktora u super finale podelila je i sa fanovima, kada je napisala koliko je ponosna na momke iz svog benda, kao i na publiku koja je u njima prepoznala pravi kvalitet.

Svoje oduševljenje izvođenjem pesme "Da te volim" nije krila ni rođena sestra Kristine Kovač Aleksandra, koja je putem društvene mreže Tviter, javno pohvalila mladi bend koji je po njenom mišljenju jedini kako treba otpevao pesmu koju ona izvodi.

Doktori će se zajedno sa Danielom Kajmakoskim, Aleksandrom Milanović, Maidom Haćimovićem i Lukijanom Ivanovićem naći u super finalu X FActora Adria 23. marta u Kombank Areni, kada ćemo konačno i saznati ko će poneti laskavu titulu pobednika ovog prestižnog takmičenja.

Autor: J.B.
Foto:Luka Pilipović/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>