Region

Svet

Jovana Joksimović bez dana trudničkog bolovanja, već u septembru se vraća na posao

Voditeljka Jovana Joksimović radiće na televiziji Pink još najduže mesec dana, a potom će se na miru pripremati za porođaj. Na mali ekran vratiće se već u septembru, kada beba bude napunila pet meseci.

Jovana Joksimović bez dana trudničkog bolovanja, već u septembru se vraća na posao



Jovana Joksimović, supruga Željka Joksimovića, na pragu je osmog meseca trudnoće i prvi put će postati majka, a budući da odlično podnosi drugo stanje, odlučila je da gotovo do samog porođaja završava sve obaveze na poziciji voditelja Jutranjeg programa. U septembru planira već da se vrati poslu, čim beba malo ojača.

Jovana Joksimović u sukobu sa koleginicom, žustra rasprava je dovela do suza?
"Jovana će raditi još najduže mesec dana i onda ide da se na miru sprema za porođaj. U "Jutarnji" će se vratiti već u septembru, kad beba bude imala pet meseci, tako je sama odlučila", rekao je za "Blic" jedan od Jovaninih saradnika.

Njeno poslovno okruženje je zadivljeno njenim sjajnim podnošenjem drugog stanja, iako je ona sama nedavno priznala da je sada dosta emotivnija i da ponekad ne može baš najbolje kontrolisati svoje raspoloženje, koje je uslovljeno hormonskom promenom i ubičajeno je za trudnice.

Jovana i Željko su pre dva meseca saznali pol deteta i uveliko se spremaju za dolazak prinove pa su kupili stan pored već postojećeg, kako bi ga proširili. Nagađa se da voditeljka nosi dečaka, ali par nije želeo da otkrije tu informaciju.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>