Region

Svet

Dragan Brajović Braja: Nataša Bekvalac je najgora jer je birala pogrešne muškarce!

Tekstopisac Dragan Brajović Braja, koji je ujedno i autor nove pesme "Najgora" koju izvodi Nataša Bekvalac, otkriva da je novosadska barbika nakon braka sa Danilom Ikodinovićem birala pogrešne muškarce, što ga je inspirisalo i da napiše ovakav tekst.

Dragan Brajović Braja: Nataša Bekvalac je najgora jer je birala pogrešne muškarce!



Premijerno: Nataša Bekvalac - Najgora! Poslušajte novu pesmu novosadske barbike (Video)
"Nataši sam napisao ovu pesmu jer se tako ponekad oseća, kao najgora! U odnosu na ostale saradnike, odlično je poznajem i znam kako se u kom trenutku oseća. Bez obzira na to šta ona kaže, odlično čitam između redova. Pročitao sam je da se trenutno oseća kao najgora", kaže Braja i dodaje:

"Morate čuti pesmu da biste je u potpunosti shvatili, ima malo i ironije. Taj neko je nju u pesmi napravio najgorom. Možda ona bira muškarce koji od nje naprave da bude najgora. Njeni najgori izbori su je doveli da bude takva", izjavio je tekstopisac i dodao da je sa Natašom Bekvalac uvek bio u odličnim odnosima.

"Mi smo kumovi i nikada nismo bili u lošim odnosima. Jedno vreme nisam joj radio pesme, ali reč je o nekoliko njenih singlova. Gde piše da ja Nataši moram svaku pesmu da uradim?! Nisam obavešten da smo prekidali poslovnu saradnju. Možda ovaj stil, koji je ona probala, meni nije odgovarao. Ali, problema nije bilo između nas, ni poslovno, ni privatno", zaključio je Dragan Brajović Braja.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Twitter/Natasa Bekvalac

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>