Region

Svet

Jelena Jovanović prebolela Edina Škorića, već mu pronašla zamenu? (Foto)

Jelena Jovanović nakon raskida sa Edinom Škorićem posvetila se nastupima, radu na novoj pesmi, ali i izlascima. Tako je mlada pevačica u jednom prestoničkom klubu uslikana u društvu bivše učesnice X Factora Fifi, od koje se nije odvajala čitavo veče.

Jelena Jovanović prebolela Edina Škorića, već mu pronašla zamenu? (Foto)



Edin Škorić i Jelena Jovanović ponovo raskinuli?!
Mnogi su pomislili da će je raskid sa bivšim odbojkašem Edinom Škorićem slomiti, ali Jelena je u noćnom klubu zablistala u uskoj haljini, a osmeh čitavo veče nije skidala sa lica. Svojom pojavom i duhovitošću Fifi je oduševila Jelenu Jovanović, pa su njih dve čitavo veče provele zajedno igrajući i prikupljajući novac za lečenje jedne tromesečne bebe.



"Jelena se nije odvajala od Filipa, potpuno je oduševljenja njegovom harizmom. Iako je nekoliko momaka pokušalo da joj priđe, ona ih je sa osmehom odbila. Nikome se još uvek nije poverila šta je glavni razlog njenog raskida sa Edinom, ni da li postoji šansa da se pomire. Koliko znam, čuju se s vremena na vreme, a ona, da ne bi razmišljala o svemu, trudi se da što više nastupa, sprema singl i izlazi",  kaže naš izvor.

Autor: J.B.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>