Region

Svet

X Factor Adria: Doktori plakali uz pesmu svoje mentorke Kristine Kovač

U poslednjoj finalnoj emisiji muzičkog takmičenja X Factor, učesnici će se predstaviti pesmama svojih mentora, a mladi Doktori odlučili su da izvedu pesmu "Da te volim" koju je napisala Kristina Kovač. Uroš Turković je otkrio da je plakao kad su izvodili ovu pesmu prvi put, jer je u njemu probudila ljubavne uspomene.

X Factor Adria: Doktori plakali uz pesmu svoje mentorke Kristine Kovač



X Factor Adria: Parni Valjak i Ana Stanić gosti u revijalnom delu takmičenja!
"Tu pesmu mnogo volim, podseća me na prvu ljubav. Zato sam i pustio suzu dok sam je pevao. To je bila velika tinejdžerska ljubav sa jednom Anom iz Makedonije i trajala je tri godine. Pošto smo u jednom periodu bili razdvojeni, ovu pesmu smo jedno drugom slali, zbog toga mi uvek budi lepa sećanja. Često smo, pored ove, slušali i ostale pesme grupe K2", kaže Uroš Turkulov.

Ostali članovi benda otkrivaju da su uz ovu pesmu zavodili mnoge devojke: "To je najlepša ljubavna balada, uz koju sam uspeo da osvojim jednu devojku. I rado ću je otpevati svakoj devojci koja zasluži moju ljubav", kaže Predrag Antić.

Doktori otkrivaju da su trenutno slobodni, jer im je učešće u X Factoru trenutno na prvom mestu, ali i da su zaljubljive prirode: "Najlepše se osećam kada mi se desi ljubav na prvi pogled. Bitno mi je da je devojka fina i da budemo podrška jedno drugom", kaže Armin Malikić.

Najmlađi članovi benda Nikola Stanojević i Marko Balabanović pravu ljubav tek čekaju, pa ovu pesmu posvećuju fanovima. "Imamo mnogo "pacijentkinja" koje nam svakodnevno šalju poklone i ljubavne poruke, svi zajedno ovu pesmu posvećujemo njima", kažu Nikola i Marko.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>