Region

Svet

Kristina Kovač peva pesmu Harisa Džinovića: Bože, kako sam bila mlada i žgoljava! (Video)

Kristina Kovač koja važi za jednog od najstrožijih članova žirija muzičkog takmičenja X Factor, podelila je sa svojim fanovima putem društvene mreže Fejsbuk video na kome izvodi pesmu legendarnog pevača Harisa Džinovića "Rano je za tugu".

Kristina Kovač peva pesmu Harisa Džinovića: Bože, kako sam bila mlada i žgoljava! (Video)



X Factor Adria: Kristina Kovač i Emina Jahović sve više zatežu odnose!
Malo je poznato da se Kristina Kovač 1999. godine pojavila u jednoj grčkoj seriji zajedno sa našim proslavljenim glumcem Draganom Bjelogrlićem, a iako nije imala neku veliku ulogu, pažnju na sebe skrenula je izvođenjem pesme "Rano je za tugu" legendarnog pevača Harisa Džinovića.

Kristina Kovač pokazala trudnički stomak: Bila mi je čast da nosim Taru devet meseci
"Sad se spremite za upiš živi! Ja, u avgustu ’99, glumim epizodnu, najmanju na svetu, ulogu u jednoj grčkoj seriji. I pevam “Rano je za tugu”, čiji smo refren samo par godina pre toga Maki i ja obradile na albumu “Malo soula”. Bože, kako sam bila mlada i žgoljava, hahahaha, divota!", napisala je članica žirija X Factor  i dodala da se njena izvedba nalazi na 34. minutu snimka.



Iako bi mnoge zvezde naše domaće estrade ovakve snimke sakrile, Kristina je ponosno video postavila na svoj Fejsbuk profil, kako bi svoje obožavaoce dobro nasmejala.

"Volim sto moj život ima tako blesave momente… Bilo je oko 40 stepeni tog dana, a ja došla na jedan dan u Atinu, ludilo! A još smesnije, koliko vidim, izgleda da je Kiki radio neku muziku za ovu seriju, hahahahah! Moj kolega, vlasnik mog omiljenog “puć”-a! Nemojte mnogo da mi se smejete" prokomentarisala je pevačica zajedno sa svojim fanovima.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>