Region

Svet

Soraju Vučelić progoni manijak: Osim mene niko te neće imati, bićeš moja ili božija!

Preplašenoj starleti Soraji Vučelić danima stižu preteće poruke od opsednutog manijaka koji je zaljubljen u nju, pa je posle izjava ljubavi prešao i na pretnje.

Soraju Vučelić progoni manijak: Osim mene niko te neće imati, bićeš moja ili božija!



"Nijednoj devojci ne bi bilo svejedno da joj stižu ovakve poruke, pa ni meni. Ukoliko se ništa ne promeni, moraću da pomoć potražim u policiji", izjavila je preplašena starleta.

Soraja na internetu objavila kućni video! (Video)
Popularnoj starleti Soraji Vučelić već danima stižu poruke od opsednutog obožavaoca, koji je i pored ljubavnih počeo da joj šalje i preteće, u kojima ovoj izazovnoj starleti zabranjuje da bude sa drugim muškarcima jer je želi samo za sebe.

Soraja trenutno prolazi kroz agoniju jer obično bezazleno udvaranje fana se polako pretvara u pravu horor priču! Iako joj je nepoznati obozavaoc prvo slao samo romantične i ljubavne poruke, sastavljenje u stih, na koje je starleta isprva odgovarala, čim je prestala da mu piše to ga je očigledno ražestilo pa je počeo da joj preti.

Soraja Vučelić jedva zadržala grudi u haljini! (Foto)
"On je očigledno ludo zaljubljen u nju, čak joj je poslao i fotografiju svoje sobe, koja je izlepljena njenim posterima od poda do plafona. Kada mu ni na to ništa nije odgovorila, počeo je da šalje preteće poruke: “Bićeš moja ili božija!”, “Osim mene niko te neće imati”, “Želim samo ja da te gledam, ljubomoran sam na vetar koji ti kose mrsi, a kamoli na druge muškarce”, kako navodi Sorajin prijatelj, samo su neke od poruka koje su stigle na starletin telefon.

Iako uplašena Vučelićeva čak ni na ulicu ne izlazi sama, odlučičla je da ako se ova agonija ne okonča mora će čitav slučaj da prijavi nadležnim vlastima.  "Ta informacija je tačna. Nijednoj devojci ne bi bilo svejedno da joj stižu ovakve poruke, pa ni meni. Ukoliko se ništa ne promeni, moraću da pomoć potražim u policiji", izjavila je za "Alo", preplašena starleta.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Facebook/Sara Vucelic Jedini Profil

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>