Region

Svet

Lepa Brena pomaže majci posle operacije: Želim samo da moja mama stane na noge! (Foto)

Majka Lepe Brene operisala je koleno u bolnici u Tuzli, gde se trenutno nalazi i pevačica kako bi joj pomogla u oporavku i priznaje da je vrlo zabrinuta za svoju majku Ifetu Jahić.

Lepa Brena pomaže majci posle operacije: Želim samo da moja mama stane na noge! (Foto)



Lepa Brena prekinula odmor na Baliju da bi podržala majku na operaciji
"Bila sam zabrinuta jer moja mama ima 80 godina, ali sve je prošlo kako treba, najbitnije je da nema bolove i da je spremna za rehabilitaciju. Brat i ja naizmenično idemo da joj pomognemo, kao i mnogobrojni rođaci, jer je ona rođena u ovom kraju. Doktoru Hajrudinu Kačaru sam neizmerno zahvalna što je operacija prošla kako treba. Imala sam potrebu da se slikam sa sestrama sa ortopedije jer nemam reči kojima bih mogla da im se zahvalim. Svega sam se nagledala u bolnici jer ima dosta dece koja su operisala kičmu i starih ljudi sa problemima s kukovima. I njih sam posećivala jer znam šta u takvom trenutku znači kada vam neko uputi toplu reč", kaže Brena za "Alo".


Foto: Z. Ilić

Lepa Brena u suzama: Bora je znao da će umreti, nadam se da je pronašao svoj mir!
Ona ne krije da su joj poznate muke posle operacije kolena koje ima njena majka, jer je i sama pretrpela isti hirurški zahvat. "To su izuzetno jaki postoperativni bolovi i zato se svi trudimo da joj olakšamo oporavak. Meni je život poslednjih godina veoma turbulentan, ne da mi previše ni da patim, ni da se radujem. Stalno mi nameće neke nove događaje. Sada mi je jedini motiv da moja majka stane na noge", kaže Lepa Brena.

Pevačica dodaje da je i dalje potresena zbog smrti Lepog Bore, s kojim je godinama sarađivala u “Slatkom grehu”. "Volela bih da je sa mnom podelio tu tugu, kao što smo ranije pričali o borbi sa trombom koju smo zajedno vodili", drhtavim glasom priča Brena o prijatelju.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>