Region

Svet

X Factor Adria: Aleksa Perović - Dobio sam sjajnu reklamu i upoznao divne prijatelje!

Aleksa Perović u utorak uveče napustio je takmiče najgledanijeg muzičkog šoua X Factor, kada je u dvoboju izgubio od svog kolege Maida Hećimovića. Iako je tokom iščekivanja rezultata bio jako nervozan, talentovani mladić je hrabro prihavtio poraz i od sveg srca čestitao kolegi na pobedi.

X Factor Adria: Aleksa Perović - Dobio sam sjajnu reklamu i upoznao divne prijatelje!



X Factor Adria: Daniel Kajmakoski iskreno - Ne treba mi devojka, tražim potencijalnu suprugu!
"Čestitam Maidu na pobedi, naravno da mi je žao što sam ispao, ali poštujem glas publike! Zadovoljan sam i dao sam sve od sebe! Ovo takmičenje mi je donelo sjajnu reklamu, moje verne pratioce, divna prijateljstva – ja sam srećan! Veoma sam srećan i što sam upoznao ceo žiri, posebno Eminu Jahović od koje sam mnogo naučio!", izjavio je Aleksa i dodao da je zahvaljujući Emini i X Factoru već dobio ponude od poznatih muzičara, kao i da je pozvan da učestvuje na jednom svetskom muzičkom festivalu.

X Factor Adria: Ispao Aleksa Perović! Maid bolji u duelu! (Foto)
"Ne želim još ništa da otkrivam da ne izbaksuziram, obavestiću vas čim bude bilo sigurno. Evo vidite, pevao sam pesmu "A sad adio“ i pomalo izbaksuzirao, sad mi je bolje da sačekam i vidim šta će sve od planova da se realizuje", kroz osmeh je rekao miljenik tinejdžerki.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>