Region

Svet

X Factor Adria: Finale 23. marta u Kombank Areni!

Veliko finale prve sezone šoua X Factor Adria zakazano je za nedelju, 23. mart, u beogradskoj Kombank Areni. Nakon višemesečne potrage, region će napokon dobiti zvezdu sa čuvenim "x faktorom"!

X Factor Adria: Finale 23. marta u Kombank Areni!



X Factor Adria: Aleksandra Brković je ispala po pravilima licence (Foto)
Najgledaniji muzički šou na svetu na naše je prostore stigao 29. oktobra prošle godine, pravo na televiziju Pink. Željko, Emina, Kristina i Kiki još će se malo vremena boriti za preostale kandidate, a kako emisije odmiču, i njima i publici sve teže pada rastajanje sa takmičarima.

X Factor Adria: Pogledajte sve nastupe iz sedmog lajva! (Video)
Podsetimo, u prošloj epizodi X Factora Adria kući su otišli Kikijeva štićenica Aleksandra Brković, kao i Aleksa Perović, čija je mentorka Emina Jahović. Sedmi lajv očekuje nas već sledećeg utorka, kada će se od preostalih šestoro takmičara formirati finalna petorka! Ko će od njih biti najbolji i poneti titulu regionalnog "X faktora" u Kombank Areni 23. marta, kada će, piše Blic, biti održano veliko finale, saznaćemo uskoro.

Karte za ovaj dugoočekivani spektakl u prodaji će biti od 5. marta, a u svim poslovnicima Rajfajzen banke, mogu kupiti uz popust od 20 posto.

Autor: B.B.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>