Region

Svet

Veliko interesovanje za koncert Parnog valjka 8. marta u Kombank Areni: U prodaji su dodatne karte (Video)

Koncert Parnog valjka u Kombank Areni 8. marta biće sasvim sigurno više nego spektakularan. Zbog velikog interesovanja za beogradski koncert ovog kultnog pop-rok benda, u prodaju su puštene i dodatne ulaznice.

Veliko interesovanje za koncert Parnog valjka 8. marta u Kombank Areni: U prodaji su dodatne karte (Video)



Donje tribine (nivo 200) su rasprodate, dok je ulaznica za parter po ceni od 1800 dinara, prema najnovijim informacijama, ostalo samo još malo. Zbog velikog interesovanja, u prodaju su puštene ulaznice za gornji nivo Kombank Arene po ceni od 1950 dinara.



Šta su Ivan Ivanović i Aki Rahimovski zapevali nakon svih ovih godina? (Foto)
Posle dve prepune Arene 2010. godine, pet centra "Sava" 2012. godine, velikani rokenrol scene još jednom će opravdati status koncertnog fenomena na ovim prostorima. Da nastavljaju "bez predaje", najviše svedoči njihov neprekidan rad koji traje punih 39 godina. 

Premijera! Novi spot Parnog valjka nije za one s Tankim živcima! (Video)
Uz hitove "Samo da znaš", "Tanki živci" i ostalih sa poslednjeg albuma "Nema predaje" objavljenog prošle godine, Arenom će odjekivati bezvremenski hitovi među kojima su "Dođi", "Ljubavna", "Jesen u meni", "Zastave", "Ugasi me", "Sve još miriše na nju", "Kad me dotakne", "Moja je pjesma lagana" i brojne druge.



Parni valjak više od 13 sati zatočen na bini! (Foto+Video)
Ovim povodom frontmen grupe Aki Rahimovski je izjavio: "Mi smo oduševljeni što je interesovanje publike ogromno i to nam nameće još veću odgovornost pred još jedan veliki spektakl u našoj karijeri. Hvala svima od srca na ukazanom poverenju, niste ni svesni koliko nam to znači i koliko to poštujemo. Neka se svi pripreme za "emotivni zemljotres" u Areni, vi ponesite vaše dlanove i glasove, a mi ćemo vam dati naše srce!".



Kako su izgledale pripreme za prethodne rasprodate koncerte u Areni, možete pogledati u dokumentarcu u nastavku, a za novi koncert, 8 .marta, Parni valjak obećava jedan veoma emotivan dan za pamćenje!   



Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima CS Eventima, kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma Omladine, TC Ušće, a preko interneta na www.eventim.rs i www.kombankarena.com.

Autor: B.B.
Foto: Kombank Arena

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>