Region

Svet

Jelena Golubović pazarila u seksi šopu: Obradovaću mog Čupu, a imam iznenađenje i za Vendi!

Jelena Golubović provela je nekoliko sati u seksi šopu, za koji kaže da je prodavnica kao i svaka druga, a ovom prilikom nabavila je rekvizite koje planira da upotrebi sa verenikom Čupom Kalačem.

Jelena Golubović pazarila u seksi šopu: Obradovaću mog Čupu, a imam iznenađenje i za Vendi!Odavno posvađane: Jelena Golubović i Vendi se umalo potukle pred decom (Video)
Rediteljka Jelena Golubović koja je ujedno i pobednica Farme 5 isprobavala je razne seksi komplete, a nije se libila ni da u rukama drži loptice za analno uživanje, kao i druge rekvizite iz ovog šopa.

Jelena Golubović i Vesna Vukelić Vendi nastavljaju obračun: Prebila sam je, pomerila sam joj vilicu! (Foto)
"Ne vidim zašto je čudno ići u seksi šop, pa to je radnja kao i svaka druga. Moj Čupo se vraća 8. marta u Beograd i njemu sam uzela sredstvo za održavanje pontencije. Inače, pošto me Vendi svakodnevno proziva kako mi fali Čupo, njoj sam kupila jedan didlo da bi se malo smirila.

Za sebe sam kupila odličan seksi kompletić sa zečijim ušima i repićem. Meni takvi kompletići veoma lepo stoje iako sam ja mom Čupi u svakom izdanju lepa", izjavila je Golubovićeva.

Autor: M.P.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/BlaženkoCvjetkovićBaja

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>