Region

Svet

Ples sa zvezdama: Koje domaće zvezde će zaigrati na malom ekranu?

Najpopularniji plesni šou program "Ples sa zvezdama" na proleće će početi na Prvoj televiziji, i dok ne bude objavljen tajanstveni spisak učesnika, koji već uveliko imaju probe, pojavio se navodni spisak zvezda koje će zaigrati na malom ekranu.

Ples sa zvezdama: Koje domaće zvezde će zaigrati na malom ekranu?



Ples sa zvezdama na Prvoj: Spektakularni šou koji će vas sjajno zabaviti!
Kako "Kurir" saznaje, svoje plesne veštine pokazaće Aleksandar Šapić, glumci Milan Kalinić i Lena Bogdanović, kreator Saša Vidić i manekenka Tamara Paunović, voditeljka "Slagalice" Kristina Radenković, imitator Dragan Stojićević Karamela i producent i muzičar Marko Kon. Prema pisanju "Kurira" takmičiće se deset parova, što znači da dva imena nisu otkrivena.

Maja Nikolić prelazi na TV Prva: Vodiće Ples sa zvezdama?
Takmičari će, kao i u regionalnom i svetskom izdanju šou programa, zajedno sa svojim profesionalnim mentorima učiti plesove kao što su ča-ča-ča, fokstrot, samba, rumba, tango, valcer, bečki valcer...

Najgledaniji plesni spektakl na malim ekranima imaće osam epizoda, četiri člana žirija, a pored njih će i publika SMS glasovima odabrati pobednika.

Originalni "Ples sa zvezdama" ("Strictly come dancing") nastao je u Velikoj Britaniji i licencirane verzije prikazuju se u 42 zemlje sveta.

Autor: B.B.
Izvor: Mondo
Foto: prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>